TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de kuyumcu soygunu

İzmir’in Çiğli ilçesinde, elindeki pompalı tüfeklerle bir kuyumcuya giren yüzleri maskeli iki kişi, çalışanları rehin alarak, aldı. Altınları alan hırsızlar kaçarak uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de kuyumcu soygunu

Edinilen bilgiye göre, olay, Çiğli ilçesi Anadolu Caddesi 951 numarada meydana geldi. Ellerinde pompalı tüfekler bulunan iki kişi bir kuyumcuya girdi. İçeriye giren elleri silahlı şahıslar, biri kadın biri erkek iki çalışanı yere yatırdı. Çalışanları rehin alan soyguncular altınları istedi. Hareketli dakikaların yaşandığı olayda, vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

HEMEN OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Soyguncular, kısa süre içerisinde altınları da alarak kuyumcudan dışarı çıkıp trenlerin bulunduğu İZBAN istikametine doğru kaçtı. Oradan ellerindeki pompalı tüfeklerle beyaz bir araca binen yüzleri maskeli soyguncular, bölgeden kaçarak uzaklaştı. Öte yandan polis, hemen bölgede geniş çaplı bir arama başlattı. Polisler, görgü tanıklarının ifadeleri ve kuyumcudaki güvenlik kameralarını inceleyerek soyguncuların yakalanması için harekete geçti. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.