TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de DEVA’dan Aşure Etkinliği

DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın Karabağlar’da gerçekleşen aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunun yapıldığı etkinlikte il yönetimi aşure kazanlarının başına geçti.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2022 10:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de DEVA’dan Aşure Etkinliği

DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı Karabağlar’da aşure etkinliği düzenledi. İl yönetiminin de aşure kazanlarının başına geçtiği etkinlikte vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Birlik beraberlik ve dayanışma vurgusunun yapıldığı organizasyondaİl Sosyal Politika İşleri Başkanı Serap Karaosmanoğlu “Şiddetin, kutuplaşmanın ve ekonomik sıkıntıların arttığı böyle bir dönemde birlik, beraberlik, paylaşım ve dayanışmanın önemini çok daha iyi kavrıyoruz. Aşure günü etkinliğimizle bu güzel değerleri bir kez daha vurgulamak istedik. Katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Etkinliğe ilginin yoğun olmasından dolayı memnun olduklarını belirten İl Sekreteri Pınar Güngör Özinan “Paylaşım ve dayanışmanın kıymetini anladığımız özel günlerde aşure kazanlarının etrafında bir araya geldik. Bu vesileyle bereketin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin artarak devam etmesini umuyoruz. DEVA ailesi olarak bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.