TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yücel: İzmir’in sokaklarına daha çok kadın eli değecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir’in sokaklarına daha çok kadın elinin değeceğini aktardı

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 12:25
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Yücel: İzmir’in sokaklarına daha çok kadın eli değecek

Yerel seçimlerin sona ermesiyle beraber kesin olmayan sonuçlara göre, İzmir’de 30 ilçenin 28’ini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aldı. Seçimlerin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir halkına teşekkürlerini iletti. Av. Yücel yaptığı paylaşımda İzmir’in sokaklarına daha çok kadın elinin değeceğini vurguladı.

İzmir’in en iyisini hak ettiğini belirten Av. Yücel, “Belediye başkan adaylarımıza verdiğiniz desteğe, CHP'ye duyduğunuz güvene, değişim yolunda bize açtığınız krediye sonsuz teşekkür ediyorum. Artık İzmir'in sokaklarına daha çok kadın eli değecek. Belediyelerimiz hem genç hem de deneyimli kadrolarla dinamizm kazanacak. İzmir'de 25 yıldır sosyal demokrat belediyelerin verdiği hizmetler katlanarak büyüyecek. Teşekkürler İzmir. Değişimin gücü ile yeni başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.