TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşın mecburi maratonu… Otobüs şoförlerinin de kafası karıştı!

İzmir’deki bisiklet turu kent ulaşımını kilitledi… Otobüslerin geç gelmesi, gelenlerin ise nereye gideceğinin bilinmemesi vatandaşları İZBAN ve METRO ulaşımına mecbur bıraktı

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 13:32
Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
Vatandaşın mecburi maratonu… Otobüs şoförlerinin de kafası karıştı!

Bu yıl 59. kez düzenlenen ve 21 Nisan'da Antalya'da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. Etabı bugün İzmir'de koşuluyor.

Tur dolayısıyla İzmir’in birçok noktasında yollar kapatıldı, otobüs güzergahları değiştirildi. Sadece bisiklet sürücüleri için değil, kentte bulunan birçok vatandaş için de zorlu bir maraton başladı.

Kimi vatandaş mağdur olmamak adına sabahın erken saatlerinde yola koyulurken, çoğunluk varacağı yere geç kaldı. Öte yandan, güzergah değişikliğinden birçok şoförün habersiz olduğu gözlerden kaçmadı. Otobüslerin geç gelmesi, gelenlerin ise nereye gideceğinin bilinmemesi vatandaşları İZBAN ve METRO ulaşımına mecbur bıraktı. Caddelerde görülen trafik, hafta sonu işe giden vatandaşlar için çekilmez bir hal alırken eleştirileri de beraberinde getirdi. Birçok vatandaşın yürüyerek de ulaşım sağladığı gözlemlenirken, doğru bir planlama ve bilgilendirmenin yapılmaması tepkilere yol açtı. 

BİTİŞ NOKTASI NEREDE?

İzmir etabı olarak adlandırılan 7. Etapta Çeşme Kalesi'nden start alan bisikletçiler; Ilıca, Şifne, Germiyan, Ildır, Urla-Barbaros Köyü, İçmeler, Urla, Narlıdere ve Balçova güzergâhını takip edecek, Mustafa Kemâl Sahil Bulvarı'ndan devam edecek, Konak, Bayraklı Sahili, Anadolu Caddesi istikametinden Yalı Caddesi'ne girecek ve Karşıyaka İskele'de bitiş noktasına ulaşacaklar.

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.