TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünal Işık: Gaziemir için kafa kafaya vereceğiz

Gaziemir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, demokratik bir meclis olacağını ve Gaziemir için parti ayırmadan kafa kafaya vereceklerini vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 12:13
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Ünal Işık: Gaziemir için kafa kafaya vereceğiz

Gaziemir Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı 13 Nisan’da Gaziemir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Nisan ayı meclis toplantısında komisyon üyeleri belirlendi. Toplantıda Gaziemir Belediye Meclisi’nin demokratik bir meclis olacağını aktaran Gaziemir Belediye başkanı Ünal Işık, Gaziemir’e hizmet vermek için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.

gaziemir meclis toplantısı

YOLDAŞLIK HUKUKU İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Gaziemir’e yakışır bir seçim çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Işık, “Demokrasiye uygun kavgasız ve gürültüsüz bir seçim oldu sonuçları da ortada. Ortaya çıkan tablonun ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Gaziemir’e hizmet için yola çıktık. Sizlerle birlikte Gaziemir’e hizmet için ne gerekiyorsa kafa kafaya vereceğiz. Yoldaşlık hukuku içerisinde çalışacağımıza eminim. Meclisimiz demokratik bir meclis olacak. Birbirimizi dinlemeyi, birbirimizin eksiklerini tamamlamayı kendimize rehber edinmemiz gerekiyor. Mecliste Gaziemir’in yararına olan her şeyi oy birliğiyle geçmesi için ben ve grubum elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu güzel meclis Gaziemir’e çok şey katacak, çok şey üretecek. Gaziemir’de yaşayan herkesin Gaziemir’de yaşadığı için mutlu olmasını sağlayacak bütün işlemlerin altına birlikte imza atmamızı hedefliyorum. Sizlerden de bu konuda destek istiyorum. Grup başkan vekillerimiz sürekli diyalog halinde olsunlar. Diyalog halinde olmaları mecliste doğru kararlar almamızı, zamanında konu hakkında bilgi edinmemizi ve Gazemir için bir şeyleri üretmeye vakit kalmasını sağlayacak. Bu yüzden oy birliğiyle geçecek her karar beni sevindirecek” ifadelerini kullandı.

DİVAN KATİBİ ÜYELERİ SEÇİLDİ

Meclis toplantısında yapılan kapalı oyalamayla birlikte Divan Kâtibi üyeleri, Hediye Kaya, İsmail Şenol ve Didem Baysal oldu.

MECLİS BAŞKAN VEKİLİ HAZEL ÖZTÜRK IŞIK OLDU

Toplantıda yapılan kapalı oylamalarla birlikte 22 oy alarak Hazel Öztürk Işık Meclis Başkan Vekili oldu.

ENCÜMEN ÜYELER SEÇİLDİ

Yapılan oylamalarla birlikte Ramazan Özkan, Tahir Türkbay ve Gökhan Yılmaz Encümen Üye seçildi.

gaziemir meclis toplantısı

İKTİSAT KOMİSYONU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Gerçekleşen toplantıda yapılan açık oylamayla birlikte İktisat Komisyonu üyeleri belirlendi. Plan Bütçe Komisyonu üyesi olarak Metin Güvenç, Mustafa Tanju, Oğuz Seyran ve Selahattin Şahin seçildi. İmar Komisyonu üyesi olarak Cemal Çalışkan, Mehmet Topsakal, Hasan Şakar ve Nail Kocabaş’ın olacağı belirlendi. Hukuk Komisyonu üyelerinin Volkan Özçolak, Onurcan Çamdereli, Hülya Sert, Hüseyin Sert ve Uğur İnan Atmaca olacağı belirlendi. Çevre Komisyonu’nda Tahir Türkbay, Salih Ayan, Kemal Demircan, Didem Baysal ve Mehmet Sait Sert’in üye olacağı belirlendi. Deprem ve Afet Komisyonu üyesi olarak Hediye Kaya, Onurcan Çamdereli, Ulaş İsmail Şenol, Erhan Cantürk ve Davut Dinçel seçildi.  Kültür Komisyonu üyesi Yusuf Ziya Peker, Mustafa Tanju Tekgül, Metin Güvenç, Neşe Çakmak ve İbrahim Kaya oldu. Sağlık Komisyonu üyeliği için Mahmut Şaylan, Neriman Balcı Türkeri, Metin Güvenç, İbrahim Kaya ve Mehmet Sait Sert seçildi. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu üyeleri Hazel Öztürk Işık, Mahmut Şaylan, Hülya Sert, Neşe Çakmak ve Didem Baysal oldu. Esnaf ve Pazar Yerleri Komisyonu üyeleri Gökhan Yılmaz, Hazel Öztürk Işık, Kemal Demircan, Rüştü Menekşe ve Oğuz Seyran oldu. Kurs Eğitim ve Engelliler Komisyonu üyeleri Hülya Sert, Neriman Balcı Türkeri, Hasan Şakar, İbrahim Kaya ve Erhan Cantürk oldu. Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri Onurcan Çamdereli, Ramazan Özkan, Gökhan Yılmaz, İbrahim Kaya ve Erhan Cantürk oldu. Kent Konseyi Komisyonu üyeleri Tahir Türkbay, Yusuf Ziya Peker, Hülya Sert, Didem Baysal ve Mehmet Sait Sert oldu. Kentsel Dönüşüm Komisyonu üyeleri Hediye Kaya, Salih Ayan, Hasan Şakar, Selahattin Şahin ve Hüseyin Aslan oldu. Sokak Hayvanları Komisyonu üyeleri ise Ramazan Özkan, Tahir Türkbay, Yusuf Ziya Peker, Davut Dinçel ve Rüştü Menekşe oldu.

BİRLİK ÜYELERİ SEÇİLDİ

Yapılan toplantıda oy birliği ile Ege Belediyeciler Birliği Üyeleri’ne Neriman Balcı Türker ve Mahmut Şaylan seçildi. Kıyı Ege Bölge Belediyeler Birliği üyeleri ise Onur Can Çamdereli ve Hazel Öztürk Işık oldu.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.