TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyasiler seçim halk ulaşım derdinde!

Yerel seçime sayılı günler kala siyasetçilerin gündemi seçim ve vaatler olurken İzmir’de halkın gündeminde ise ESHOT’ta yaşanan aksamalar nedeniyle ulaşım çilesi yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 15:56
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Siyasiler seçim halk ulaşım derdinde!

Yerel seçim arifesinde siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adayları saha çalışmalarında vites artırırken vaat ve projelerini de sıralıyorlar.

İzmir’de öncelikli projeler genellikle ulaşım ve trafik konusunda olurken seçim arifesinde ulaşım çilesi vatandaşın gündeminden düşmedi.

İzmir’de uzun süredir devam eden ESHOT mağduriyeti son dönemde ESHOT’un sefer saatlerine riayet etmemesi nedeniyle pik yaparken duraklarda oluşan uzun yolcu kuyrukları ve art arda yapılan şikayetlerde artış meydana geldi.

ESHOT hatlarında en çok sorunun yaşandığı hatlar özellikle kentin çeperleri olarak tarif edilen bölgelere giden hatlarda yoğunlaşırken sikayetvar.com sitesinde ESHOT gecikmelerine ilişkin 168, 249 ve 114 gibi otobüsler oldu.

Vatandaşlar, 168 ve 249 numaralı otobüslerin saatlerinde kalkmaması nedeniyle işlerine geç kaldıklarını aktarırken çözü taleplerinin yanıtsız kaldığını ifade ettiler.

Bir vatandaşın ise yaşanan mağduriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi(CİMER)’ne taşıması dikkat çekti.

Şikayet eden vatandaşlara verilen yanıtlarda sürekli olarak “trafik yoğunluğu, arızalar ve kazalar” gösterilirken bahsi geçen güzergahlarda trafik ya da kazanın olmaması da vatandaşların tepkisine neden olan konuların başında yer aldı.

VATANDAŞIN ÇİLESİ SOSYAL MEDYADA

Bugün, sosyal medyada yayılan, Halkapınar Aktarma Merkezi’nde 168 numaralı hattın durağında oluşan mağduriyet ise yaşanan mağduriyeti bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili İçerikler
İZBAN'a seçim ayarı
İZBAN'a seçim ayarı Haber

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.