TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehir Hastanesi'nin çalışanları da mağdur

Bayraklı Şehir Hastanesi çalışanları en az bir ay olmak üzere ücretsiz izne çıkarıldıklarını iddia etti. Çalışanlar uzun süre işsiz kalmaktan korktuklarını belirterek “Bu ekonomide işsiz kalma korkusu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 16:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şehir Hastanesi'nin çalışanları da mağdur

Cuma günü düzenlenecek  bir törenle açılacağı söylenen, Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışı yine ertelenince hastane yönetiminin çoğu çalışanını 1 ay ücretsiz izne çıkardığı iddia edildi. İsmini vermek istemeyen bazı çalışanlar, işlerinin akibetinin belli olmadığından yakınarak ''Her birimden insanlar en az 1 ay olmak üzere ücretsiz izne çıkarıldı, hastanenin akıbeti belli değil ki işimizin olsun.” dedi.

Uzun süre işsiz kalmaktan korkuyoruz

Yıllardır çeşitli sebeplerle gündemden düşmeyen Bayraklı Şehir Hastanesi, son olarak 29 Mayıs Cuma günü düzenlenmesi planlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da içinde bulunacağı bir açılış töreniyle gündemdeydi. Ancak edinilen son bilgilere göre hastanenin yine açılmayacağı aktarıldı. Hastanenin açılışı yine ertelenince ise hastane yönetiminin çoğu çalışanını 1 ay ücretsiz izne çıkardığı iddia edildi. İsmini vermek istemeyen bazı çalışanlar, işlerinin akibetinin belli olmadığından yakınarak ''Hastanenin akıbeti belli değil ki işimizin olsun? Şu anda koca hastanenin her katında sadece bir kişi kaldı. Arda kalan her birimden insanlar en az 1 ay olmak üzere ücretsiz izne çıkarıldı. Çoğu arkadaşımız işe uzun süre geri çağırılamamaktan korkuyor. Bu ekonomide işsiz kalma korkusu yaşıyoruz” dedi.

Öte yandan hastane yönetimi tarafından çıkan işçilere hastane açıldıktan sonra geri çağırılacakları ve isterlerse bu süre zarfında farklı işlere başvuru yapabilecekleri de söylendiği gelen iddialar arasında.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bayraklı’da Uluslararası Homeros Festivali başlıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.