TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seferihisar sahilleri yeni sezona hazırlanıyor

İzmir’in en uzun plajına sahip ilçesi olan Seferihisar’da belediye, Ürkmez ve Doğanbey sahilini, yaz sezonuna hazırlıyor

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:04
Kaynak: BÜLTEN
Seferihisar sahilleri yeni sezona hazırlanıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Seferihisar sahillerinde çalışmalar hızlandı. Seferihisar Belediyesi, her yaz on binlerce kişinin ziyaret ettiği Ürkmez ve Doğanbey plajında temizlik ve çevre düzenlemesi yaptı.
 
Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ürkmez ve Doğanbey sahil şeridinde temizlik çalışması yaptı. Zabıta ve turizm jandarma ekipleri ile beraber 20 kişilik temizlik personeli, sahil boyunca 2 kepçe, 2 kamyon, 1 sahil temizleme makinesi,1 sahil tırmık makinesi ile çalışma yürüttü. Temizlik ile beraber eski aydınlatma lambalarının bakımları, boyaları yapılırken, yeni oturma bankları yerleştirildi. Sahildeki karavan, tekne ve sahipsiz şemsiyeler belediye personelleri tarafından toplandı. Kış ayları boyunca Ürkmez ve Doğanbey plajlarını kaplayan yabancı otlar ve deniz samanları temizlenirken, kum eksilmesi yaşanan bölgelere takviyeler yapıldı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.