TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seferihisar Doğanbey’e düğün salonu açıldı

Seferihisar Belediyesi, Doğanbey’de muhteşem bir düğün salonunu hizmete açtı. Bin kişi kapasiteli Sakızağacı Düğün Salonu açılışına, Seferihisarlılar büyük ilgi gösterdi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Bugüne kadar siz ne istediyseniz biz yaptık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 13:04
Kaynak: BÜLTEN
Seferihisar Doğanbey’e düğün salonu açıldı

Seferihisar Belediyesi Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı bölgesinde binlerce kişiye hizmet verecek Sakızağacı Düğün Salonu’nu hizmete açtı. Bin 900 metrekare alanda inşa edilen, bin kişi kapasiteli, bin 100 metrekare çim pistten oluşan açık hava düğün salonunda davetlilerin eğlenip, oynayabileceği 180 metrekare pist, gelin odası ve kafeterya yer alıyor. Açılışa katılan vatandaşlar, düğün salonunu çok beğendiklerini ifade ederek, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e teşekkür etti.

“SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM”

Açılışta konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, belediye olarak her koşulda vatandaşların taleplerine karşılık verdiklerini ve onların yanında olduklarını belirtti. Yetişkin, “Şimdiye kadar her zaman Ürkmezli istedi, biz yaptık. Hizmet noktası, Halk Market, evde bakım hizmetlerinin Ürkmez’de de verilmesini sağladık. Seferihisar merkezde olan her şeye Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı bölgesinde yaşayan hemşehrilerimizin de erişmesi için büyük bir çaba gösteriyoruz. Zamanla bu bölgenin tüm ihtiyaçlarını tamamlayacağız” dedi.

Bölge halkının taleplerine hiçbir zaman kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Yetişkin, yeni çalışmaların da müjdesini verdi: “Doğanbey pazar yerinin ihale süreci tamamlandı. Yapımına başlıyoruz. Ürkmez’de iki katlı bir pazar yerinin projesini tamamaladık. Onun da ihale sürecini başlatıyoruz. Ürkmez’de Bisiklet Yolu, Yürüyüş Yolu, Aydınlatma Sistemi ile muhteşem bir sahil düzenleme projesini hayata geçireceğiz. Doğanbey ve Ürkmez’de halk kafelerimiz olacak.

Önümüzdeki 5 sene Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı halkı hizmete doyacak.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.