TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saygılı’dan siyasette ‘birlik’ mesajı: Bizim kapımız açık, kapısı kapalı olanlar…

Konak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği aşure dağıtım etkinliğine katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Muharrem ayı birliğinin siyasette de görülüp görülmeyeceğine ilişkin, “Bizim herkese kapımız açıktır. Kapısı kapalı olanlar kendileri düşünsünler” dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2023 15:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Saygılı’dan siyasette ‘birlik’ mesajı: Bizim kapımız açık, kapısı kapalı olanlar…

TENZİLE AŞÇI

Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilişini anmak için Muharrem ayında birçok noktada aşure dağıtım etkinliği düzenlenirken son olarak AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, Konak meydanda aşure etkinliği düzenledi.

aşure

Etkinliğe ev sahibi AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş'ın yanı sıra; AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İl Kadın Kollar Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ve Konak Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili İsmail Özen katıldı.

aşuree

saygulı

SAYGILI: AYNI TABAKTA ÇOK GÜZEL LEZZET OLURUZ

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan İl Başkanı Saygılı, “Muharrem ayımız İslam dinimizde ve insanlığın varoluş tarihinden itibaren bugüne kadar toplumumuzun birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunu temsil eden bir aydır. Muharrem ayımız en kıymetli aylarımızdan biridir. Hem hüzün hem mutluluk vardır. Hz. Hüseyin’in şehit olması… Ama bununla beraber bütün insanlığın birlik beraberlik içinde olmaya çalıştığı bir aydır. Aşurenin içindeki karışım aslında, biz ülke insanları olarak farklı farklı insanlarız ama bir tabağa girdiğimizde çok güzel lezzet oluruz mantığında manevi bir anlamı vardır. Bu güzelliği halkımızla paylaşmak AK Parti olarak çok kıymet verdiğimiz bir davranıştır” dedi.

aşıre

“KAPISI KAPALI OLANLAR DÜŞÜNSÜNLER”

Muharrem ayının birlik beraberlik ruhunun siyasette de görülüp görülmeyeceğine ilişkin de soruyu yanıtlayan Saygılı, “Biz, AK Parti olarak hiçbir zaman kavganın yanında olmadık. Barışın yanında olduk. Tercihimiz her zaman bütün halkımızın bir arada olması. Şehrimiz için ortak menfaatin gerektirdiği her konuda yanındayız. Biz İzmir’imiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyan insanlarız. Bizim herkese kapımız açıktır. Kapısı kapalı olanlar kendileri düşünsünler” ifadelerini kullandı.

aşş

BAŞDAŞ: KONAK’IN BÜTÜN BİLEŞENLERİNİ DAVET ETTİK

Etkinliğe ilişkin kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Başdaş da birlik mesajı verirken “Biz aşure etkinliğimizi geleneksel hale getirdik, 6 yıldır yapıyoruz. Buraya Konak’ın bütün bileşenlerini davet ettik. Muharrem Ayı, birlik beraberlik ayıdır" dedi.

aşure

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.