TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şaşal Su Fabrikası açıldı: İzmirli suya yeniden Şaşal diyor!

İzmir'in meşhur su markası Şaşal Su, yaklaşık 200 milyon TL'lik bir yatırım ile yeniden İzmir'e kazandırıldı. İzmir'in yeni Cumhuriyet eserlerinden biri olarak nitelendirilen Şaşal Su Fabrikası'nın açılışında konuşan Tunç Soyer,” fabrikanın sadece bir su fabrikası olmanın ötesinde, Cumhuriyet'e duyulan bir vefa ve şükran ifadesi olduğunu belirterek, “Şaşal, bir ahde vefa projesidir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 15:23
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Şaşal Su Fabrikası açıldı: İzmirli suya yeniden Şaşal diyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ev sahipliğinde gerçekleşen törenle, 92 yıllık Cumhuriyet markası olan Şaşal Su Fabrikası'nın Büyük Dolum Tesisi ve Şaşal Müzesi resmi olarak açıldı. Açılışa, Başkan Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer, Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, İZDOĞA Yönetim Kurulu Başkanı Güven Eken ve Genel Müdürü Özkan Baturu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şirketler Koordinatörü Ali İhsan Özgürman, belediye bürokratları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar da katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa'nın yeniden hayata geçirdiği Şaşal Su Fabrikası'ndaki Büyük Dolum Tesisi'nde 0,5 litre ve 1,5 litrelik pet şişelerin dolumu gerçekleştiriliyor.

GÜNLÜK ÜRETİM KAPASİTESİ 134 BİN ŞİŞEYE ÇIKTI

Büyük Dolum Tesisi'nin devreye girmesiyle birlikte, Şaşal Su Fabrikası'nın günlük üretim kapasitesi önemli ölçüde arttı. Tek vardiyada 12 bin 600 şişe olan günlük üretim kapasitesi, 134 bin şişeye yükseldi. Şaşal Su, 0,33 litre ve 0,75 litrelik cam şişeleri ile 5 litrelik pet şişelerinin yanı sıra, yeni 0,5 litre ve 1,5 litrelik şişeleriyle de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

şaşal su

ŞAŞAL MÜZESİ’NDE TURLAR

İzmir'in köklü su markası Şaşal Su, tarihine ışık tutan ve fabrikanın yeniden kuruluş sürecini anlatan Şaşal Müzesi, "Suyun Kaynağına Yolculuk" adlı turlara katılan ziyaretçiler için keyifli ve bilgilendirici bir durak olarak hizmet veriyor. Bu müze, Şaşal'ın doğasını ve geçmişini anlatarak ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunuyor.

Yaklaşık 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Şaşal Su, İzmir'e yeniden kazandırıldı. Kısa sürede 3 binden fazla market ve bakkal raflarında yerini alan Şaşal Su, tüketicilerin beğenisini kazandı.

Şaşal Suyu'nun dağıtım alanı ise gün geçtikçe genişliyor. A101, Barış Gross, Gürmar, Ege Çarşı Mağazaları, Acem Market, Fırat AVM, Alternatif Marketler ve Promosyon Marketleri gibi işletmelerle anlaşmalı olan Şaşal Su, İzmir'in tüm ilçelerinde kolaylıkla bulunabiliyor.

şaşal su

ŞAŞAL SU’YA NASIL BAŞVURULUR?

Şaşal Su'yu tüm İzmirlilere ulaştırmak isteyen işletmeler, asırlık markanın satışını yapabilmek için satış noktası veya bayilik alabilirler. İlgilenen işletmeler, bayilik veya satış noktası olma başvurusunda bulunmak için info@sasalsu.com adresine e-posta gönderebilir veya 444 77 51 numaralı telefonu arayabilirler.

Şaşal Su ile ilgili daha fazla bilgiye ise sasalsu.com web sitesinden ulaşılabilmektedir.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.