TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salih Uzun: Cesaretiniz mi yok vicdanınız mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarına Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 11:29
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Salih Uzun: Cesaretiniz mi yok vicdanınız mı?

Kamuda tasarruf kapsamında kamu bünyesinde bulunan bin 500 aracın tasfiye edilmesinin yanı sıra kamu personelin servis uygulamasının kaldırılacağı iddiasına tepki gösteren DP İzmir Milletvekili Salih Uzun, öncelikle Cumhurbaşkanının yüzlerce araçlık konvoyunun kaldırılması gerektiğini belirtti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in geçtiğimiz günlerde ekonomi programı kapsamında tasarruf için kamuda bulunan fazla araçların tasviye edileceğini açıklamıştı. Şimşek’in bu açıklamalarının ardından kamuda çalışan personelin servis araçlarının da kaldırılacağı iddiasına Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uzun, “Mehmet Şimşek, tasarruf için başlangıçta 500 araç satılacağını söylemiş. Bu iyi. Sonra da kamu çalışanlarının servis aracı uygulamasına son verileceğinden söz etmiş. Öncelik sıralamanız bu mu? Cumhurbaşkanının yüzlerce araçlık konvoyuna, saraydaki araç - uçak stoğuna dokun(a)mayıp, tasarrufa kamu çalışanlarının servisinden mi başlayacaksınız! Cesaretiniz mi yok vicdanınız mı?” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.