TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narlıdere temizlik ve bakım çalışmalarıyla canlanıyor

Narlıdere Belediyesi, "Tertemiz Narlıdere" amacıyla başlattığı seferberliği başarıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçenin her köşesinde genel temizlik, çöp konteynerlerinin bakımı ve onarımı ile çim biçme gibi işlemleri titizlikle gerçekleştiriyor

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 09:47
Kaynak: BÜLTEN
Narlıdere temizlik ve bakım çalışmalarıyla canlanıyor

Narlıdere Belediyesi, kent genelinde başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçenin 11 mahallesinde her gün gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında genel temizlik, moloz toplama, çim biçme, çöp konteynerlerinin yıkama ve bakım işlemlerini titizlikle yürütüyor. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, temizlik çalışmalarını yakından takip ederek, hem muhtarlardan hem de ilçeyi adım adım temizleyen yetkililerden bilgi alıyor.

Uzun: İlçenin ihtiyaçları taplepler doğrultusunda devam edecek

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, "Tertemiz Narlıdere" hedefiyle çalışmaların kesintisiz devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Ekiplerimizin yoğun temizlik çalışması, ilçemizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda sürecektir. 'Tertemiz Narlıdere' hedefiyle, ilçemizi parlak bir görünüme kavuşturmak için personelimiz ve iş makinelerimizle sürekli olarak sahada olacağız. Kentsel çevre kalitesinin sürekliliğini sağlamak için vatandaşlarımızın katılımını da büyük bir önemle ele alıyoruz. Biz sadece bugünü değil yarınlarımızı da düşünüyoruz. Komşularımızın katılımını teşvik eden bir yaklaşımla, yaşanabilir bir çevre inşa etmek için hep birlikte çalışacağız.''

Narlıdere Belediyesi’nin Atatürk, 2.İnönü, Ilıca, Limanreis ve Huzur Mahallesi’nde başlattığı temizlik seferberliği, hazırlanan program dâhilinde, vatandaşlardan ve muhtarlıklardan gelen talep doğrultusunda devam edecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.