TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'den sevindiren haber

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'den sevindiren haber: Tetkikler devam ediyor...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'den sevindiren haber

RABİA AYKUT

Dün katıldığı canlı yayın programında rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’den sevindiren haber geldi. Bilinci açılan Engin, özel bir hastaneye sevk edilen Engin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Dün katıldığı canlı yayın programında rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’den sevindiren haber geldi.

Dün kaldırıldığı İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde entübe edilen ve sabaha karşı uyandırılan Başkan Engin bugün Medicana Hastanesi’ne sevk edildi.

Tedavisine Medicana’da devam edilen Engin’in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Engin’in kapsamlı tetkik için MR cihazına sokulacağı ve bir dizi tetkik yapılacağı ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; Engin’in beyninde kitle tespit edilirken kistten şüphelenildiği ancak ayrıntıların testlerden sonra belli olacağı ifade edildi. Engin’in ameliyat olup olmaması kararının ise tetkik sonuçlarına göre verileceği belirtildi.

Yoğun bakımda müşahede altında tutulan Engin’in durumunun iyi olduğu belirtilirken ziyaretine gelen siyasileri de kabul ettiği bilgisi alındı.

SABAH MESAJ PAYLAŞMIŞTI

Öte yandan; sabaha karşı bilinci yerine gelen Engin, sabah sosyal medya hesabından paylaşım yaparak durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Engin paylaşımında; “Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen; yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İzmir Valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamlarımıza, Partimizin İl ve İlçe Örgütüne, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Personeline, bürokratlarımıza, Ege'de Son Söz İmtiyaz Sahibi Fatih Yapar'a, Basın mensuplarımıza, Belediyemizde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza Şükranlarımı sunuyorum. Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.