TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlar Günü Karşıyaka’da büyük kutlandı

Törende konuşan Muhtarlar Derneği Karşıyaka Şube Başkan Yardımcısı, Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer muhtarlıkların sorun yaratma değil, sorun çözme merkezleri olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Muhtarlar Günü Karşıyaka’da büyük kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı, saygı duruşundan sonra istiklal marşı okundu.

Törene Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Faris Dikçe , Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kamu kurum yöneticileri, KIZILAY, KAR-İŞKAD, KASİAD, BESİAD, Muharip Gaziler Derneği, birçok STK ve siyasi parti yönetici ve temsilcisi, Karşıyaka’daki mahalle muhtarları katıldı.

sorun çözme merkezleri0 (2)

Törende Muhtarlar Derneği Karşıyaka Şube Başkan Yardımcısı, Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Zenginer muhtarlığın önemini ve Muhtarların beklentilerini anlattığı konuşmasında 19 Ekim’in muhtarlar günü olarak kabul edilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

sorun çözme merkezleri0 (5)

“Muhtarlar olarak hepimiz birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz”

Zenginer konuşmasında muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü. “Muhtarlar olarak hepimiz birlikteyiz, Türkiye için görevdeyiz. Vatandaşlar arasında ayırım yapmaksızın görev ve sorumluluğumuzn bilincinde olan bizler mahallemizdeki her sorunu çözmek için yön gösterici görevindeyiz.” Zenginer ayrıca muhtarlıkların sorun yaratma değil, sorun çözme merkezleri olduğunu vurguladı.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyaka Muhtarlığı minik kalplere dokunuyor

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.