TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden İzmir’e fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Nisan hava durumu tahminlerini paylaştı. Tahminlere göre, kuzey yönlerden esen rüzgarlar kuvvetini artırarak fırtına şeklini alacak

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 12:38
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden İzmir’e fırtına uyarısı

İzmir ve çevresi, 8 Nisan'da kuvvetli rüzgarların etkisi altına giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Nisan hava durumu tahminlerini paylaştı. Tahminlere göre, parçalı bulutlu bir gökyüzü eşliğinde, kuzey yönlerden esen rüzgarlar kuvvetini artırarak fırtına şeklini alacak. İzmir'de etkili olması beklenen güçlü rüzgarlar nedeniyle özellikle deniz kenarında bulunanlar ve açık alanlarda zaman geçirecek olanların ekstra dikkat etmesi gerektirdiği belirtildi.

EGE DENİZİ'NDE FIRTINA

Ege Denizi'nde de durum aynı. Öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen rüzgarların saatte 50 ila 75 kilometre hızla fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bu şiddetli rüzgarların deniz taşımacılığında aksamalara yol açabileceği ve olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olunması gerektiği belirtiliyor. Ege Denizi'nde beklenen fırtınanın, deniz ulaşımını doğrudan etkileyebileceği doğrultusunda gerekli önlemlerin alınması, deniz üzerinde güvenliğin sağlanması için büyük önem taşıyor. Vatandaşların ve denizcilerin, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarını dikkate alması, olası aksamalar ve güvenlik risklerine karşı tedbirli olması isteniyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.