TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen kent gözü rekreasyon alanı için geri sayım başladı

Menemen Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Kent Gözü Rekreasyon Alanı için çalışmaların sonuna gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 11:26
Kaynak: BÜLTEN
Menemen kent gözü rekreasyon alanı için geri sayım başladı

Menemen Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Kent Gözü Rekreasyon Alanı için çalışmaların sonuna gelindi. Çok yakın zamanda hizmete açılacak alanın, Menemenliler için yeni bir buluşma noktası olacağını dile getiren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Kafeteryasından seyir terasına, çocuk oyun parkından peyzajına, can dostların eğitimi için ayırdığımız bölümden spor alanına kadar birçok niteliği barındıran Kent Gözü Rekreasyon Alanımız, ilçemize değer katacak.” dedi.

Arka arkaya hizmete giren birçok projesi ve hayata geçirilen hizmetleriyle İzmir’in ve Ege’nin en hızlı yükselen değeri haline gelen Menemen’de yeni açılış için gün sayılıyor. Menemen Belediyesi tarafından Ulukent’te 15 bin metrekare alan üzerinde çalışmaları sürdürülen Kent Gözü Rekreasyon Alanı’nda, çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı.

İçinde yok yok

İçinde işitme ve görme engelli çocuklar için de oyun grupları barındıran modern çocuk oyun alanı, gün batımı seyir terası, spor alanı, basketbol sahası, can dostlar için oluşturulan parkur bölümü ve kafeteryası bulunan rekreasyon alanı, yemyeşil peyzajıyla da Menemenlilerin hem buluşma hem de iş temposundan geriye kalan zamanda keyifli vakit geçirmeleri için tasarlandı.

Pehlivan: Hemşehrilerimiz için buluşma noktası olacak

Kent Gözü Rekreasyon Alanı’nın Menemen için yeni bir değer olacağını dile getiren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Yapımında son aşamaya geldiğimiz rekreasyon alanımız, hemşehrilerimizin sosyalleşebileceği, çocuklu ailelerin keyifle vakit geçirebileceği, Menemenlilerin misafirlerini ağırlayabileceği bir alan olarak tasarlandı. Tamamlandığında ortaya gençlerimizin de, yaşlılarımızın da zaman geçirmekten keyif alacakları bir buluşma noktası çıkmış olacak. Aynı zamanda hemen bu alanın karşısında hayata geçireceğimiz kongre ve gösteri merkezimizi de hizmete açtıktan sonra iki alanın birbirini tamamlayacağını düşünüyoruz. Menemenli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu söylemiştik. Bu nedenle hemşehrilerimizi en iyisiyle buluşturmak için açılışlarımızı ve hizmetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz.  Kent Gözü Rekreasyon Alanımız, ilçemize değer katacak bir çekim merkezi olacak.” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.