TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes'te çocuklar doyasıya eğlenecek

19 Ocak 2024 Cuma günü (bugün) okullarda eğitime ara verilirken, Menderes Belediyesi çocuklar için harekete geçti

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 10:50
Kaynak: BÜLTEN
Menderes'te çocuklar doyasıya eğlenecek

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatiline giren öğrenciler için çeşitli etkinler gerçekleştirilecek. 2 haftalık tatilde kültür sanat aktiviteleriyle tatil ruhu en güzel şekilde yaşatılacak.

MENDERES'TE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

Hazırlanan program kapsamında Menderes Belediyesi Merkez Kütüphane ile Görece Kütüphanesi hayal gücünün sınırlarını zorlayacak çocuklar için kapılarını açarken, parklar başta olmak üzere belediyeye bağlı tüm tesisler çocukların hizmetinde olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi 4. Çocuk Filmleri Şenliği kapsamında ise 26 Ocak Cuma günü Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’nde Moana filmi çocuklarla buluşacak. Klaros Çocuk Tiyatrosu Yaratıcı Drama Atölyesi tarafından da tiyatro atölyesi gerçekleştirilecek. Atölyeye katılmak isteyen 7-11 yaş arası çocuklar Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. Tüm kültür sanat etkinlikleri ücretsiz olacak.

ŞİMDİ EĞLENME ZAMANI

Menderes’te yarıyıl tatilinin en iyi şekilde geçeceğini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ 2023-2024 eğitim öğretim sezonunun ilk yarısını geride bıraktık. Şimdi dinlenme ve eğlenme zamanı. Öğrenci kardeşlerimizin yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm çocuklarımızı sömestr tatilinde etkinliklerimizden yararlanmaya davet ediyorum. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.’’ dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.