TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konak’ta 100. yıl coşkusu devam ediyor

Konak Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nun Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Konseri, İzmirlilere 100. yıl heyecanıyla dolu muhteşem bir gece yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Konak’ta 100. yıl coşkusu devam ediyor

Konak Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını kutlamak için düzenlediği etkinlikler Güzelyalı Parkı'nda verilen Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Konseri’yle devam etti. Konak Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nu Şef Ferda Yılmaz yönetiminde dinleyicileriyle buluşturan konser, İzmirlilere 100. yıl heyecanıyla dolu muhteşem bir gece yaşattı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı konserde Atatürk şarkıları ve marşları seslendirildi. Vatandaşlar konsere bayraklarıyla eşlik etti.

Konak’ta 100. yıl coşkusu sürüyor (2)

“Cumhuriyet’in peşinden koşacak, Mustafa Kemal’le yaşayacağız”

“Cumhuriyet Bayramı Konak’ta böyle kutlanır” diyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak’ın, İzmir’in ve Türkiye’nin dört bir yanının kıpkırmızı Türk bayraklarıyla donatıldığını belirterek, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisini ve saygısını şu kalplerden hiçbir zaman atamazlar. O bizim en büyük değerimiz. Bize emanet ettiği cumhuriyeti ilelebet muhafaza edeceğiz. Cumhuriyet’in peşinden koşmaya, Mustafa Kemal’le yaşamaya devam edeceğiz. Sonsuza kadar cumhuriyet, sonsuza kadar Mustafa Kemal Atatürk. Yaşasın cumhuriyet” diye konuştu.

Konak’ta 100. yıl coşkusu sürüyor (5)

Karma sergi açıldı

İzmir Kadın Müzesi de Konak Belediyesi’nin 100. yıl etkinliklerine özel bir sergiyle dahil oldu. Atatürk'ün İzinde Çağdaş Türk Kadınları Cumhuriyet Sergisi açıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un açtığı sergi, İzmirli kadın sanatçıların eserlerini bir araya getirdi. Karma sergi, 17 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Konak’ta 100. yıl coşkusu sürüyor (4)

BU HABER DE DİKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İZKİTAP İzmirlilerle buluştu

 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.