TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konak'ın temelini attık

CHP Grup Başkan Vekili Mahmut Esat Aslan, “Yaptığımız en iyi işlerden birisi kentsel dönüşümdü. Konağımızın adeta temelini attık. Bundan sonraki arkadaşlarımız inşallah bunun devamını getirecek ve ileriye götürecektir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 17:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konak'ın temelini attık

AYSELİN UZUN- Konak Belediye Meclisi’nin şubat ayı 1. oturumu CHP Grup Başkan Vekili Mahmut Esat Aslan’ın yönetiminde gerçekleştirildi. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapılan meclis toplantısında gündem maddeleri meclis üyelerinin oyuna sunulduktan hemen sonra dilek ve temenniler kısmına geçildi. Oylama ardından söz alan meclis üyeleri, geçen 5 yıllık süreçte Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile oldukça uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

konak

KONAĞIMIZIN ADETA TEMELİNİ ATTIK

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un görev süreci boyunca çok önemli işlere imza attığını dile getiren Aslan, bunlardan en önemlisinin Kadifekale ve civarında başlatılan kentsel dönüşüm olduğunu vurgulayarak, “Güzel bir 5 yıl geçirdik. Hep uyumlu bir şekilde çalıştık. Belediye başkanımız ve bürokratlarımızla başarılı çalışmalar yaptık. Yaptığımız en iyi işlerden birisi kentsel dönüşümdü. Konağımızın adeta temelini attık. Bundan sonraki arkadaşlarımız inşallah bunun devamını getirecek ve ileriye götürecektir.” Sözlerini etti.

konak 2

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.