TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemeraltı’nda yangın paniği: Tekstil binası alevlere teslim oldu

İzmir'in tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Kemeraltı çarşısında bir yangın çıktı. Yangın, Kemeraltı Veysel çıkmazı 2. Beyler'deki 2 katlı tekstil deposunda meydana geldi. Yangın, çevredekiler tarafından fark edilerek yetkililere bildirildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alındı. Depoda soğutma çalışmalarına geçildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 00:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kemeraltı’nda yangın paniği: Tekstil binası alevlere teslim oldu

Kemeraltı çarşısında, Veysel çıkmazı 2. Beyler'deki 2 katlı tekstil deposunda yangın çıktı. Yangın, çevrede bulunanlar tarafından fark edilerek yetkililere bildirildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Depoda soğutma çalışmalarına da başlandı.

Olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın söndürme ekipleri, hızla bölgeye intikal ederek yangına müdahalede bulunmaya başladı. Alevlerin yayılmasını önlemek ve çevredeki diğer binalara sıçramasını engellemek için ekipler yoğun çaba harcadı. Yangın kontrol altına alındı. Depoda soğutma çalışmalarına geçildi.

Şu ana kadar yangınla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Depoda soğutma çalışmalarına geçildi.

Yangında herhangi bir yaralanma olayının olmadığı ve soğutma çalışmalarına geçildiği yangın nedeniyle depoda büyük çaplı maddi zarar meydana geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

yangın

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında

İzmir'in tarih kokan mekanlarından biri olan Kemeraltı Çarşısı, akşam saatlerinde büyük bir yangınla sarsıldı. Tarihi çarşının içinde bulunan 2 katlı tekstil deposu, alevlerin pençesine düştü. Yangını fark eden çevre sakinleri, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, alevlere hızla müdahale etti. Gökyüzünü kaplayan dumanlar, kilometrelerce uzaktan bile net bir şekilde görülebiliyordu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Neyse ki, yangında herhangi bir yaralanma olayı yaşanmazken, depoda maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.