TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemalpaşa'da öğrenciye hem sünnet hem hediye

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD)  sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, ilçede bulunan öğrencileri sünnet ettirirken aynı zamanda okula gidecek çocuklar için yardımda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 09:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Kemalpaşa'da öğrenciye hem sünnet hem hediye

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD)  sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Kemalpaşa Belediyesi işbirliği ile geçen ay 92 ilköğretim öğrencisini sünnet ettiren KESİAD, sünnet çocuklarının ailelerine de okula gidecekleri çocukları için 92 çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğiyle sünnet ettirilen çocuklara ve ailelerine eğitim desteği kapsamında çanta ve kırtasiye desteği sağladıklarını ifade eden KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, bölge insanına dokunan faaliyetlerine devam edeceklerini  söyledi.

Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu yüksek enflasyon dönemi nedeniyle özellikle okul çağındaki çocukların masraflarının çok arttığını söyleyen KESİAD Başkanı Günel, “Kalemden, çantaya, suluboyadan önlüğe, ayakkabıya kadar her kalem malzeme geçen yıldan bu yana yüzde 100’ün üzerinde zamlandı. Okulların açılması ile beraber okul çağında çocuğu olan ailelerin çok büyük bir masrafla karşılaştılar. Bir nebze ailelerimizin bu yükünü almak istedik” dedi.

En azından maddi durumu çok iyi olmayan ailelerin çocuklarının çanta ve kırtasiye malzemelerini karşılamak istediklerini belirten Günel, “Kemalpaşa Belediyesi ile sosyal sorumluluk projelerinde işbirliklerine devam edeceğiz” diye konuştu.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ise eğitimin önemine dikkat çekerek, ilçedeki okullara, velilere ve öğrencilere her anlamda katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İZMİRDOP’da yeni sezon başlıyor

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.