Kayseri'den İzmir'e şehit ateşi düştü

Kayseri’de 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan kalkan eğitim uçağının düşmesi ile şehit olan albayların İzmir'de yaşadıkları öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 14:27
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Kayseri'den İzmir'e şehit ateşi düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan SF-260D tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğradığını, iki pilotun şehit olduğunu açıkladı. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kayseri'deki 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi eğitim uçağının henüz bilinmeyen nedenle kaza kırıma uğradığı belirtildi. Açıklamada, iki pilotun şehit olduğu bildirildi.

İZMİR'DE YAŞIYORLARDI

Kayseri’de 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan kalkan eğitim uçağının düşmesi ile şehit olan albayların İzmir'de yaşadıkları öğrenildi. Kaza sonrasında sosyal medya hesabından başsağlığı paylaşımı yapan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Kayseri’de 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan kalkan eğitim uçağının düşmesi sonucu Ataşehir Mahallesi sakinlerimizden Hv. Plt. Alb. Uğur YILDIZ ve Örnekköy'de ikamet eden Hv. Plt. Alb. Gökhan ÖZEN şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.