TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu: Çocuklar için renkli şenlik başlıyor

Karşıyaka Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacak

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 12:47
Kaynak: BÜLTEN
Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu: Çocuklar için renkli şenlik başlıyor

Karşıyaka Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacak. Tüm gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında dans, spor, stand-up ve çeşitli atölye çalışmaları gibi renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "bugünün küçükleri, yarının büyükleri" diyerek tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karşıyaka Belediyesi'nin düzenleyeceği coşku dolu şenlikle kutlanacak. 23 Nisan Salı günü saat 13.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek olan şenlik, Cordelion Taypark'ta gerçekleşecek.

23 Nisan'ın tadını doyasıya çıkaracaklar

Organizasyonun sahne akışında sırasıyla Mady Dance, Rossinka Dans Grubu, Çocuk Yogası, Şef Sensin, Belediye Bale Ekibi Gösterisi ve Alp Abi Stand Up yer alacak. Ardından sunulacak sihirbaz gösterisi ve bubble show ise etkinliğe ayrı bir renk katacak. Bunların yanı sıra, bocce, sportif parkur, geri dönüşüm atölyesi, yüz boyama, Türkiye haritası atölyesi, el baskısı, baskı boyama atölyesi ve resim atölyesi gibi birçok etkinlik de gün boyunca alanda devam edecek. Planlanan etkinliklerle çocuklar hem 23 Nisan'ın tadını doyasıya çıkaracak hem de öğrenerek farkındalık kazanacaklar.

Yıldız Ünsal'dan çocuklara davet

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için ailelere çağrıda bulundu. Ünsal, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Atatürk'ün ilkelerini, fikirlerini ve Cumhuriyet değerlerimizi yarınlara taşımak, geleceğimizin koruyucuları olan çocuklarımızın keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak adına düzenleyeceğimiz şenliğe tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Gelin, 23 Nisan coşkusunu Karşıyaka'ya yakışır bir şekilde hep birlikte paylaşalım" dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.