TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaburun’da altyapı güçlendirilecek

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, göreve geldikleri takdirde altyapı seferberliği başlatarak ilçedeki altyapının güçlendirileceğini vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 10:50
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Karaburun’da altyapı güçlendirilecek

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yevimli, Karaburunlu hemşerilerine altyapı konusunda önemli mesajlar verdi. Göreve geldikleri takdirde altyapı seferberliği oluşturacaklarını ifade eden Yevimli, Karaburun’un yollarını baştan aşağı yenileyeceklerini ifade etti. Karaburun’a asfalt yapım şantiyesi kazandırmayı hedeflediklerini belirten Yevimli, altyapı anlamında diğer faaliyetleri de büyük bir titizlikle tamamlayacaklarını bildirdi.

FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Altyapının önemine vurgu yapan Yevimli, “Belediyeciliğin temel faaliyetlerinden bir tanesi ilçedeki altyapı faaliyetlerini güçlendirmektir. Göreve geldiğimiz takdirde ilkin üzerine eğileceğimiz konulardan bir tanesi de altyapı çalışmaları. Karaburun’umuzda altyapımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özellikle yollarımızı yenilemek istiyoruz. Bu konuda aklımda olan fikirlerden bir tanesi; ilçemizin geleceği açısından önemli bir yere sahip olacak asfalt yapım şantiyesi oluşturmak. Bu şantiye ile kendi asfaltımızı üretip yollarımızı yenileme konusunda ekonomik açıdan avantajlı bir duruma girmek. Fizibilite çalışmalarımız sürüyor. 5 yıl sonra bambaşka bir Karaburun göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.