TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar Spor Kulübü, Türkiye şampiyonasında İzmir'i onurlandırdı

Antalya’da gerçekleşen Türkiye Bocce Petank Şampiyonası’nda, İzmir’i temsil eden Karabağlar Spor Kulübü sporcuları Arda Can ve Poyraz Can, Türkiye 2’nciliği elde etti

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 13:48
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Karabağlar Spor Kulübü, Türkiye şampiyonasında İzmir'i onurlandırdı

Türkiye Bocce Petank Şampiyonası, 22-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşti. Şampiyonada İzmir'i temsil eden Karabağlar Spor Kulübü sporcuları, Yıldız Erkek Takımları kategorisinde yarıştı. Takımda yarışan Arda Can ve Poyraz Can, Türkiye 2’nciliği elde ederek evlerine gururla döndüler.

ÇOCUKLARIMIZIN SPORLA İÇ İÇE YAŞADIKLARI KARABAĞLAR’I BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ

Şampiyonada ödül kazanan Karabağlar sporcularını sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tebrik eden Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, “Haftaya güzel bir haberle başladık. Türkiye Bocce Petank Şampiyonası 22-28 Nisan 2024 tarihlerinde Antalya Kemer'de tamamlandı. İzmir'i temsil eden Karabağlar Spor Kulübü sporcularımız Yıldız Erkek Takımlarda Türkiye 2’ncisi oldular. Sporcularımız Arda Can ve Poyraz Can'ı ve antrenörleri Talia Dıranaz'ı kutlarım. Karabağlar'da çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla iç içe yaşadıkları, eğlendikleri ve kendilerini geliştirdikleri bir Karabağlar’ı birlikte oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.