Karabağlar’da Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği başlıyor

Karabağlar Belediyesi tarafından çocuklar ve aileleri için düzenlenen ‘Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği’ yarın katılımcılarını ağırlayacak

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 11:39
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Karabağlar’da Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği başlıyor

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir Karabağlar Belediyesi, çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir etkinlik düzenliyor. Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği’ başlıyor. Yarın Eskiizmir Pazaryeri’nde gerçekleşecek olan şenlik Gazi, Özgür ve Devrim Mahallelerini kapsayacak ve büyük bir coşkuyla kutlanacak. 12 farklı etkinliğin düzenleneceği şenlik saat 19.30’da başlayacak 22.30’da sona erecek.

ŞENLİKTE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Etkinlikte, şenlik korteji, çocuk tiyatrosu, palyaço gösterisi, clown show, mini club show, sosis balon kutlama, geleneksel sokak oyunları, tahta bacak gösterisi, pandomim gösterisi, bubble show, yüz boyama ve duygu duvarı gibi çeşitli gösteriler düzenlenecek.  Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği bu şenlik, çocukların sosyalleşmesi ve aileleriyle keyifli vakit geçirmesi için harika bir fırsat sunuyor. Hem eğitici hem de eğlenceli olan bu etkinlik, mahalle sakinlerini bir araya getirerek güçlü bir topluluk ruhu oluşturmayı amaçlıyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.