TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar Belediyesi halkın hizmetinde

Kazım Karabekir Mahallesi'nde gerçekleşen asfalt serimi çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Selvitopu, “Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için yağmurlu ve soğuk kış günleri başlayana kadar sahada olmaya devam edeceğiz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Karabağlar Belediyesi halkın hizmetinde

Karabağlar ilçesinin her köşesine hizmet götürmeyi amaçlayan Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfaltlama ekipleri, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Kazım Karabekir Mahallesi'nde gerçekleşen asfalt serimi çalışmalarını yerinde denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yapılması gerekenlerle ilgili çeşitli talimatlar verdi. Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Muharrem Gülgü'nün de yer aldığı incelemede Selvitopu, işçilere kolaylıklar diledi ve bölgede oturan vatandaşlarla sohbet etti.

HİZMETLERİMİZİ HERKESE EŞİT VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Tüm çalışmaların halkın kendilerine emanet ettiği paralarla yapıldığını ve bu nedenle her kuruşu doğru hizmetlerde değerlendirmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Selvitopı, “Karabağlar'ın 3 bin 600 sokağı bulunuyor ve 500 bin kişiyi barındırıyor. Bu nedenle hizmetlerimizi herkese eşit şekilde ve nitelikli vermeye gayret ediyoruz. Asfaltlama çalışmalarımızı da bu anlayışımız doğrultusunda yürütüyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini dikkate alarak acil ihtiyaç duyulan sokaklara giriyor ve tekniğine uygun serim gerçekleştiriyoruz. Yağmurlu ve soğuk kış günleri başlayana kadar sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.