TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZSU, İzmir'in üstyapı çalışmalarını üstlendi

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in merkez ilçelerinde yürüttüğü altyapı çalışmaları sonucu bozulan yolların üstyapı çalışmalarını da üstlendi

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2023 12:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZSU, İzmir'in üstyapı çalışmalarını üstlendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında İzmir’in birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Nüfusun ve trafik akışının yoğun olduğu merkez ilçelerde günlük yaşamın sekteye uğramaması için yoğun mesai yapılırken İZSU kazılan alanların üstyapı çalışmalarını da üstleniyor.

üstyapı_ilkses

KARŞIYAKA, BAYRAKLI, KONAK...

Bu kapsamda, İZSU ekipleri tarafından İzmir’in 60 noktasında bin 400 metrekarelik parke üst kaplama imalatı yapıldı. Karşıyaka, Bayraklı, Gaziemir ve Konak ilçelerindeki kilit parke-beton üst kaplama çalışmaları ise devam ediyor.

izsu çalışması_ilkses

KİLİT PARKE İMALATI

Gaziemir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nin içme suyu hattında yenileme çalışmalarını tamamlayan İZSU ekipleri,  kazılan sokaklarda serim kilit parke imalatını da sürdürüyor. 115 metrekare serim kilit parke imalatının yapıldığı alanda çalışmalar devam ediyor. 
 
Merkez ilçelerde devam eden tüm üst kaplama çalışmaları, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla kısa sürede tamamlanacak. BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.