TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZSU Genel Müdürü Köseoğlu’ndan İşbirliği Vurgusu

İzmir'in her noktasına yayılan hizmet ağıyla bilinen İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş'teki altyapı yatırımlarını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kurumun stratejik planları doğrultusunda hazırlanan projeleri sahada inceleyen İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Ödemiş'teki yatırımlara büyük önem verdiklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 09:59
Kaynak: BÜLTEN
İZSU Genel Müdürü Köseoğlu’ndan İşbirliği Vurgusu

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in de katıldığı incelemelerde, yerel yönetimlerle işbirliğinin ve saha çalışmalarının önemine dikkat çeken Köseoğlu, "Sorunları yerinde görmeden çözüm üretmek mümkün değil. Bu nedenle işbirliği içinde olmayı ve sahadaki çalışma arkadaşlarımızla birlikte olmayı önemsiyoruz. Ödemiş'te de bu prensibe özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

İZSU Genel Müdürlüğü, Kentin Dört Bir Yanında Yatırımlarını Sürdürüyor

İZSU Genel Müdürlüğü, tarımsal üretimin merkezlerinden biri olan Ödemiş'in altyapı sorunlarını çözmeye yönelik projeleri hayata geçirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretildiğini belirterek, İZSU Ödemiş Teknik Şube Müdürlüğü Şantiyesi'nde İZSU personeliyle bir araya geldi ve bölgede yürütülen çalışmalar hakkında İşletmeler 2. Bölge Daire Başkanı Ferit Çağlar'dan bilgi aldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in de katılım sağladığı toplantıda işbirliğinin önemine vurgu yapan Köseoğlu, "Bugün burada sayın belediye başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Ödemiş'teki yatırımlara ve buradaki işbirliklerine önem veriyoruz. Sonuçta, yerinde olmadan ve işbirliği yapmadan problemleri çözemiyorsunuz. Sağ olsunlar, kendileri de bize her fırsatta yardımcı olmaya özen gösteriyorlar" şeklinde konuştu.

Köseoğlu, çalışmaları aidiyet duygusu içinde yürüttüklerini vurgulayarak, "Biz, aile ortamında hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Hiçbirimizin diğerinden makam ya da mevki olarak farkı bulunmuyor. Sonuçta mesai arkadaşlarımız ve işçi kardeşlerimizle ortak hedeflere yürüyoruz. Bu bağlamda kurumumuzdaki her arkadaşımıza da fikirlerini soruyor; ortak akıl ile hareket ediyoruz" şeklinde ifade etti. Uzun vadedeki hedeflerinin bazı alanlarda hizmet alımı yapmadan; kurumun kendi kaynakları ile projeleri hayata geçirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Köseoğlu, bunu gerçekleştirecek orta ve uzun vadeli planlar yaptıklarının altını çizdi.

Başkan Eriş'ten İZSU ekiplerine teşekkür

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, İZSU çalışanları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Biz, İZSU ile uyumlu şekilde hareket ediyoruz. Bölgedeki vatandaşımızın sıkıntısını sadece İZSU’nun değil; ilçemizin sorunu olarak görüyoruz. Bu noktada özveri ile çalışan ve bize her zaman yardımcı olan İZSU ekiplerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Toplantının ardından sahaya çıkan Genel Müdür Köseoğlu, Başkan Eriş ile birlikte proje alanlarını ziyaret etti. Saha incelemeleri kapsamında Köseoğlu, Ödemiş ilçe merkezinin atık sularının toplanarak arıtıldığı Ödemiş Atıksu Arıtma Tesisi’ni de yerinde inceleyerek; ilave yapılacak revizyon çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İZSU Genel Müdürlüğü, Zafer Mahallesi'nde düşük kotta kalması nedeniyle yaşanan göllenme ve su baskını sorununu çözmek üzere Şehit Erdal Bodur Caddesi'nde toplamda 1 kilometrelik yağmursuyu kollektör hattı ve ızgara yapımı çalışmalarını tamamladı. Ayrıca, su birikintilerinin önüne geçilmesi amacıyla 1317 Sokak'ta yağmur suyu şebeke ve ızgara imalatlarına devam ediliyor.

İZSU ekipleri, Çaylı Mahallesi'nde ekonomik ömrünü tamamlayan terfi hattını duktil boru ile yenileyerek, toplamda 3 bin 500 metrelik imalatın tamamlanmasıyla Çaylı Mahallesi'ndeki su arızalarının engellenmesi ve suyun depoya iletilmesi hedefleniyor.

Kaymakçı Mahallesi'nde devreye alınması planlanan paket atık su arıtma tesisi, yaklaşık 6 bin kişilik nüfusa hizmet edecek ve günlük 1200 metreküp kapasiteli olacak. Yaklaşık 25 milyon liralık yatırım maliyeti olan tesisin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Birgi Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesi de yenileniyor. Proje kapsamında 7 kilometre hat imalatı ve atık suların arıtma tesisine iletimi sağlanacak. Yaklaşık 50 milyon liraya mal olması planlanan yatırım ile Birgi'nin atık su sorunu çözülecek.

Ödemiş ilçesi TOKİ konutlarının içme suyu ihtiyacı için İZSU Genel Müdürlüğü çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 kilometrelik hat imalatı ile TOKİ konutlarının su ihtiyacı şehir şebekesinden karşılanacak. Bu çözüm, vatandaşların mağduriyetini gidermek için İZSU tarafından başlatılmıştır.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.