TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZSİAD, Maraton İzmir'de bağış rekoruna devam ediyor

İZSİAD Maraton İzmir 2023 koşusuna katılarak 202 bin TL’lik pay ile ÇYDD bağışçıları arasında birinci sırada yer aldı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 05:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZSİAD, Maraton İzmir'de bağış rekoruna devam ediyor

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Maraton İzmir 2023 koşusuna katılarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) adına bağış topladı. Toplam 3 milyon 840 bin TL bağışın toplandığı organizasyonda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 978 bin TL bağışla STK’lar arasında birinci sırada yer alırken, ÇYDD adına bağış toplayan İZSİAD, 202 bin TL’lik pay ile ÇYDD bağışçıları arasında birinci sırada yer aldı.

Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’nın 492 bin TL bağışla ikinci, Türk Eğitim Vakfı 450 bin TL bağışla en çok bağış toplayan sivil toplum kuruluşları sıralamasında ilk 3 de yer aldı.

''İYİLİKTE YARIŞALIM''

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak, Maraton İzmir’in ve diğer koşu organizasyonlarının sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesi adına büyük bir fırsat ve sinerji yarattığını söyleyerek, İZSİAD olarak iki yıldır ÇYDD adına bağış toplayarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine bilgisayar temin ettiklerini vurguladı.

Bu yıl da İZSİAD olarak Maraton İzmir’e katıldıklarını ifade eden Talak, “Başkanımız Hasan Küçükkurt ve üyelerimizile beraber bu yıl yine iyilik peşinde koştuk. Önümüzdeki yıl da bu organizasyona katılarak topladığımız bağış miktarını büyütme hedefinde olacağız. Diğer iş dünyası STK’larını da bu organizasyona katılmaya, bizimle kazananın ihtiyaç sahibi öğrencilerin olacağı bir rekabete girmeye davet ediyorum. İyilikte yarışalım” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.