TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirliler dikkat: Eshot ve izban hatlarında değişiklik!

İzmir'de yapılacak yol çalışmaları nedeniyle eshot ve izban hatlarında geçici bir değişikliğe gidildi. İşte haberimizin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 14:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmirliler dikkat: Eshot ve izban hatlarında değişiklik!

ESHOT Genel Müdürlüğü, Menemen ve Bayraklı’da yaşayan binlerce vatandaşın kullandığı otobüs güzergahında değişikliğe gittiğini açıkladı.

ESHOT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 23 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren Menemen ilçesi ve Seyrek merkez ilçe mahallelerinde içme suyu inşaatı nedeniyle 619, 750 ve 757 nolu iztaşıt hatları Seyrek Merkez'e hizmet veremeyecek. Bu hatlar çalışma süresi boyunca çevre yolu üzerinden hizmet verecek.

ESHOT Genel Müdürlüğünden yapılan bir diğer açıklamaya göre ise,  23 Ekim 2023 Pazartesi gününde  geçerli olmak üzere 648 nolu iztaşıt hattı Yeşilpınar Mahallesi 9311 nolu sokak ve çevresinde hizmet verecek.

23 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren Bayraklı izban hattı doğal gaz kazı çalışması nedeniyle geçici güzergah değişikliğine gitti ve çalışmalar süresi boyunca Bayraklı Çocuk Parkı durağı son durak olarak hizmet verecek. Bu hattın Bayraklı izban güzergahı iptal edildi ve 2179 sk, 2143 sk, 2140 sk, 2129 sk, 2109 sk, 2106 sk ve Şehit Hakan Uysal Sokak güzergahları kullanılacak.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir’de oto çekiciler konvoy oluşturdu

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.