TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli reklamcılar yeni yönetimini belirledi

İzmir Reklamcılar Derneği, gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 18:59
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmirli reklamcılar yeni yönetimini belirledi

35 yıllık geçmişiyle reklamcılık sektöründe yer alan İzmir Reklamcılar Derneği (İRD), yeni bir dönemin başlangıcını kutluyor. 24 Nisan'da gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, sektördeki yenilikleri takip etmek amacıyla yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. İRD, İzmir'in reklam potansiyelini maksimum düzeyde değerlendirme hedefiyle dolu bir çalışma planını oy birliğiyle kabul etti.

ÇİNER BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

İRD'nin genel kurul toplantısı sonrasında Turusan Çiner, (Ideart Reklam Ajansı'nın kurucusu) yeni dönemin başkanı olarak seçildi. Çiner'in yönetim kurulu listesinde; Mehmet Özsaruhan (Modern Medya Grup) ve Ece Yar (Bermuda Agency) başkan vekilleri olarak görev yapacak. Genel sekreterlik görevini Emre Yılmaz (Fok Dijital), saymanlık görevini ise Boran Türkan (San Design Company) üstlenecek. Ayrıca, Okan Ecer (Remedia) ve Göksel Köse (SODE Agency) yönetim kurulu üyeleri olarak görev alacak. Oluşturulan güçlü kadro, İzmir reklamcılık sektörünü daha ileri taşıma, üyelere en son trendler ve teknolojiler hakkında bilgi sunma, ve etkin iletişim stratejileri geliştirme misyonunu üstlendiği aktarıldı. Ayrıca, üniversiteler ve diğer kurumlarla iş birliği içinde yeni projeler geliştirerek sektöre yeni istihdam olanakları sağlama hedefleri de bulunduğu da ifade edildi.

SEKTÖRE KATMA DEĞER SAĞLAYACAĞIZ

Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Turusan Çiner, İzmir ve reklamcılık sektörüne katkı sağlayacak projelerin önemini vurgulayarak, "İzmir Reklamcılar Derneği olarak İzmir’e ve tüm üyelerimize, sektörümüze katma değer yaratacak projeler geliştirmeyi ön plana aldık. Reklamcılık sektörünün Türkiye ekonomisine katkısı ise çok önemli bir noktada" dedi. Çiner, sektörün gelişimi için İzmir ekonomisine yönelik önemli projelere odaklanacaklarını belirtti. Dernek, reklamcılık sektörünün güncel dinamiklerini sürekli olarak takip ederken, aynı zamanda etik standartların korunması ve ölçümleme metotlarının geliştirilmesi gibi alanlarda da çalışmalar yürütecektir. Ulusal ve uluslararası arenada bilgi paylaşımını kolaylaştırmak amacıyla veri üretimi ve işbirlikleri için çeşitli projeler planlamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.