TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Haluk Levent rüzgarı esecek!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’de konser verecek. İşte konserin günü ve detayları…

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 14:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir’de Haluk Levent rüzgarı esecek!

Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olan Haluk Levent, yıl 92’ncisi düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda dinleyicileri ile buluşacak. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında gerçekleşecek olan Haluk Levent konseri, 10 Eylül Pazar günü saat 21.00’de başlayacak. Konser ücreti 13 TL olup, öğrenciler için ise ücret 5 TL’dir.

ÇİM KONSERLERİNDE BAŞKA KİMLER YER ALACAK?

92. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleşecek diğer Çim Konserleri ve tarihleri ise şu şekilde;

1 Eylül’de Simge Sağın, 2 Eylül’de Teoman, 3 Eylül Serdar Ortaç, 4 Eylül Volkan Konak, 5 Eylül Sibel Can, 6 Eylül’de Yüzyüzeyken Konuşuruz ve 7 Eylül’de Funda Arar, 8 Eylül Athena, 9 Eylül’de ise Tan Taşçı sahne alacak. Konserler saat 21.00’de başlayacak. Konserlerin ücreti tam bilet alacaklar için 13 TL olup, öğrenciler için ise bilet ücretleri 5 TL olarak belirlendi.

MOGAMBO SAHNESİ’NDE KİMLER SAHNE ALACAK?

Mogambo Geceleri’nde de Fuar boyunca müzik durmayacak. Rubato 1 Eylül, Mirkelam 2 Eylül, Cem Adrian 3 Eylül, Ayta Sözeri 4 Eylül, Emre Altuğ 5 Eylül, Fatih Erkoç 6 Eylül, Yaşar 7 Eylül, Birsen Tezer 8 Eylül ve Hüsnü Arkan 9 Eylül günü Mogambo’da sahne alacak… Konserlerin başlama saati 22.30 olacak. 

ROCK&MORE SAHNESİ’NDE KİMLER VAR?

Kültürpark 3 No’lu Hol önünde 2 Eylül’de başlayacak Rock&More Sahnesi de sırasıyla Gaye Su Akyol, Onur Özdemir, Mary Jane, Eypio, Mavi Gri, Ufuk Beydemir ve Mengene’yi müzikseverlerle buluşturacak. Konserlerin başlama saati 20.00 olacak. Konserlerin ücreti tam bilet alacaklar için 13 TL olup, öğrenciler için ise bilet ücretleri 5 TL olarak belirlendi.

HALUK LEVENT KİMDİR?

Türk müziğinin önde gelen isimlerinden Haluk Levent, 26 Kasım 1968 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesinde doğdu. Ailesinin dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, lköğretim eğitimini Sabancı İlkokulu'nda lise öğrenimini ise Adana Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimi konusunda ise bir dizi farklı alanı deneyimledi. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu'nda Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Fizik bölümü ve Ankara Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünde kısa süreler boyunca öğrencilik yaptı. Ancak maddi sıkıntılar ve istikrarsızlık nedeniyle üniversite eğitimini tamamlayamadı.

Üniversite yıllarında maddi zorluklar yaşayan Haluk Levent, ticaretle uğraşarak ailesine destek olmaya çalıştı. Ancak ticari başarısızlık yaşayınca Adana'dan ayrıldı ve müziğe olan ilgisini takip etti. "Yollarda" adını taşıyan ilk albümü de bu dönemde çıktı. Şehir şehir dolaşıp sokaklarda şarkı söyleyerek para kazanmaya çalıştı. Hatta bazen hasta bir kız çocuğu için yardım toplamak amacıyla sokak sokak dolaştığı da oldu.

Haluk Levent, zorlu mücadelelerle dolu geçmişi ve samimi şarkı sözleriyle Türk müziğine önemli katkılarda bulunan bir isim olarak tanındı. Kendine özgü tarzı ve güçlü sesiyle müzikseverlerin kalbinde yer edindi.

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İzmir Enternasyonal Fuarı 92. defa kapılarını açıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.