TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de CHP'li ve AK Parti'li gruplar arasında kavga

İzmir'de CHP'li ve AK Parti'li gruplar arasında kavga yaşandı. Kavgada sandalyeler havaya uçtu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 19:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir'de CHP'li ve AK Parti'li gruplar arasında kavga

İzmir Buca'da Çamlıkule Mahallesi'nde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişi olan bir kahvehanede CHP'li bir grup ile AK Parti'li bir grup arasında arbede yaşandı. 

İzmir Buca'da Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişi asılı olan bir kahvehanedeki CHP'li grup ile iddiaya göre; AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan'ın seçim ekibi arasında arbede yaşandı. Ölen ya da yaralanan olmadığı belirlenen kavga sonrasında Sayan twitter hesabından bir açıklama yaparken, CHP İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç da olayın gerçekleştiği alana gelerek grup ile konuştu.

3-174

Konu ile ilgili, olayın gerçekleştirdiği alana gelerek konuşan CHP İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, "Buca Çamlıkule’de 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun afiş ve pankartlarının olduğu bir kıraathaneye Savcı Sayan ve beraberindeki yaklaşık 30 kişilik bir grupla saldırı gerçekleştirildi. Sükunet!! Elleriyle taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak" dedi.  

1-432

AK Parti'li İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan ise, şunları söyledi:

"Daha önce farklı yerlerde yine aynı grup tarafından gerçekleşen 2 saldırının ardından; Bugün saat: 21:00 sularında Buca’da mahalle mitinginden dönerken PKK sloganı ve işaretleri ile seçim otobüsümüzün camını kırdılar. Lanet saldırıda çalışma ekibimden üç arkadaşımı yaraladılar, bu vahşeti kınıyoruz ama biz onlara benzemeyeceğiz, ülkemizin selameti için biz onlara onların diliyle cevap vermeyeceğiz. Duruşumuzu bozmayacağız. Halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir."

WhatsApp Image 2023-05-08 at 23.10.29 (ft)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.