TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de bayramda hava nasıl olacak?

Kurban Bayramı'nda İzmir'de hava nasıl olacak? Bayram'da hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte Kurban Bayramı hava durumu raporu...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 08:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir'de bayramda hava nasıl olacak?

BURCU YANAR
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala İzmir'de havanın nasıl oacağı merak konusu oldu. Tatil beldelerine giden tatilciler havanın nasıl olacağını merak ederken. Kurban kesecek vatandaşlar ise yağmurun yağıp yağmayacağını merak ediyor. 9 günlük bayram tatiline çıkan vatandaşlar gittikleri illerde hava durumunu yakından takip ediyor. Peki bayramda İzmir'de yağış olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre bayramda hava durumu şu şekilde olacak... Arefe günü, bayramın 1. günü, 2. günü, 3. günü ve son gününde hava durumu nasıl seyredecek?

28 HAZİRAN ÇARŞAMBA (BAYRAMIN 1. GÜNÜ)
28 Haziran Çarşamba günü İzmir'de hava durumu az bulutlu olarak görülecek. En yüksek hava sıcaklığı ise 33 derece olarak kaydedilecek.

29 HAZİRAN PERŞEMBE (BAYRAMIN 2. GÜNÜ)
29 Haziran Perşembe günü İzmir'de hava durumu yine az bulutlu olarak seyredecek. Hava sıcaklığı 1 derece yükselerek 34 derece olarak kaydedilecek.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala İzmir'de havanın nasıl oacağı merak konusu oldu. Tatil beldelerine giden tatilciler havanın nasıl olacağını merak ederken. Kurban kesecek vatandaşlar ise yağmurun yağıp yağmayacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre bayramda hava durumu şu şekilde olacak...

30 HAZİRAN CUMA (BAYRAMIN 3. GÜNÜ)
30 Haziran Cuma günü ise İzmir'de hava durumu yine az bulutlu olarak devam ederken sıcaklık göstergeleri 34 derece olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 23 derece olarak kaydedilecek.

1 TEMMUZ CUMARTESİ (BAYRAMIN SON GÜNÜ)
1 Temmuz Cumartesi günü, bayramın son gününde hava sıcaklığı yine aynı seyirde devam ederek 34 derece olarak seyredecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.