TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir ve Manisa'da binlerce kişi gönül sofrasında buluşuyor

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı boyunca her gün düzenlenen iftar yemeğinde binlerce İzmirli ve Manisalı vatandaşlar bir araya geliyor

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 11:47
Kaynak: AA
İzmir ve Manisa'da binlerce kişi gönül sofrasında buluşuyor

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, her gün 3 binden fazla kişiyi İzmir ve Manisa'da bir araya getirerek iftar sofraları kuruyor.

Bölge Müdürü Tahir Emre Can, yaptığı açıklamada, Ramazan'ın huzur dolu atmosferinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Amaç 100 bin kişiye iftar

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak bu yıl 81 ilde iftar sofraları kurduklarını belirten Can, şunları ekledi:

"Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak, bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak, Bayraklı Çay Mahallesi'nde, Konak Hisar Camii avlusunda, Bornova Bilal Saygılı Camisi avlusunda, Manisa'da ise Şehzadeler Namazgah Vakıf İşhanı ve Şehzadeler Yiğitbaşı Camii alanlarında kurduğumuz iftar çadırlarında, günde 3 binden fazla kişiye iftar veriyoruz. Amacımız, Ramazan ayı sonunda 100 bin kişiye iftar sağlamak. Bu kutlu işbirliğimize destek veren tüm vakıflarımıza, hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Tahir Emre Can, sofralarına herkesi davet ederek, tüm Müslümanların yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.