TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Motosiklet yayaların arasına daldı

Bornova ilçesinde meydana gelen kaza, bir motosikletin kaldırımda yürüyen 5 yayaya çarpmasıyla gerçekleşti. Kazada 3 kişi yaralandı. Olay, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 23:02
Kaynak: İHA
İzmir haber: Motosiklet yayaların arasına daldı

Kaza, Kazımdirik Mahallesi 169. Sokak Küçükpark mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, S.Ç. idaresindeki motosiklet, yoldan çıkarak kaldırımda bulunan bir dubaya çarptı ve ardından yürüyen yayaların arasına daldı. Motosikletin çarpmasıyla birlikte yayalar ve motosiklet sürücüsü savrulurken, olayı gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılardan Ş.A. ve E.Y. adlı yayalar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, motosiklet sürücüsü ise Bayraklı Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazaya ilişkin güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde, motosikletin kaldırımda yürüyen 5 kişiye çarptığı ve çarpmanın etkisiyle yayalar ile motosiklet sürücüsünün etrafa savrulduğu görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.