TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Karşıyaka'da öldüresiye meydan dayağı

Karşıyaka ilçesinde gerçekleşen bir kavgada, 7 kişi, karşı gruptan iki kişiyi demir sopalarla şiddetli bir şekilde dövdü. Bu korkunç olay, o sırada orada bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Şu an itibarıyla, olaya karıştığı düşünülen 7 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:14
Kaynak: İHA
İzmir haber: Karşıyaka'da öldüresiye meydan dayağı

Dün saat 22.30 sularında, Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi'nde, 2018 Sokak'ta meydana gelen olayda, U.K. (23) ve O.S. (23) adlı iki kişi, kafenin önünde bulundukları sırada, kendilerini tanımayan bir grup tarafından demir sopalarla saldırıya uğradı. Saldırı anı, kafede oturan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Saldırıya maruz kalan iki kişi, güvenlik önlemi olarak Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Şu an itibarıyla, saldırıya karıştığı düşünülen 7 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Saldırıya maruz kalan mağdurlardan U.K.'nin aldığı darbe sonucu kafasında yaralanma olduğu öğrenildi. Olay yerinde bulunan demir profil polis merkezine teslim edilirken, şüphelileri yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.