TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Eşini ve çocuklarını rehin alan firari yakalandı

Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan bir cezaevi firarisi, 3 saatlik bekleyişin ardından gerçekleştirilen etkileyici operasyonla yakalandı. İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel'in talimatıyla gerçekleşen operasyon anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 14:48
Kaynak: İHA
İzmir haber: Eşini ve çocuklarını rehin alan firari yakalandı

Dün saat 16.00 civarında Atilla Mahallesi'nde bulunan 467. sokaktaki bir apartmanda gerçekleşen olayda, Yılmaz D. (43) adlı şahsın, üzerinde 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir durumu olduğu iddia edildi. Yılmaz D.'nin evinde bulunan eşi ve 2 çocuğunu rehin aldığına dair bir ihbar alındı. Bu ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat polisleri de olay yerine intikal etti. Polislerin varlığını fark eden Yılmaz D., apartmanın boşluğuna çıktı. Daha sonra, eşi ve 2 çocuğu emniyetli bir şekilde evden çıkarılarak kontrol altına alındı.

Polis ekipleri, Yılmaz D.'yi teslim olmaya ikna etmek için çaba sarf etti, ancak şüpheli 3 saat boyunca direndi ve apartman boşluğunda beklemeye devam etti. İl Emniyet Müdürü Celal Sel'in talimatıyla operasyon düğmesine basan ekipler, Yılmaz D.'nin dikkatsizliğinden faydalanarak aniden müdahalede bulundu ve şüpheliyi yakaladı. Firarinin yakalanma anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve şüpheli polisler tarafından camdan içeriye alınırken görüntülendi. Yılmaz D., adliyeye sevk edilerek gerekli yasal işlemler için cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.