TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir haber: Bu ayakkabıcı dükkanı ikinci kez alevlere teslim oldu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan bir ayakkabı dükkanı, 69 gün arayla ikinci kez yangına maruz kaldı ve alevler iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Yangınlarda büyük maddi zararlar yaşadığını ifade eden iş yeri sahibi Ahmet Dağ, "Bir şüphelenme var ama kimseye işaret edemiyorum. Önceki yangında 3-3,5 milyon TL zararım oldu. Şimdi ise 1-1,5 milyon TL zararım var" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 09:45
Kaynak: İHA
İzmir haber: Bu ayakkabıcı dükkanı ikinci kez alevlere teslim oldu

Edinilen bilgilere göre, 12 Aralık 2023 tarihinde gece saatlerinde alevlere teslim olan ve kullanılamaz hale gelen ayakkabı dükkanı, iş yeri sahibi tarafından yaklaşık 20 gün içinde tekrar açılarak hizmete devam etti. Ancak, yangından 69 gün sonra, gece saat 03.51'de Çalıkuşu Mahallesi Eskiizmir Caddesi'nde bulunan iş yerinde tekrar bir yangın meydana geldi. Ayakkabı ve çanta satılan dükkanda çıkan yangını fark edenler durumu hemen 112'ye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, olay yerinde çevre güvenliğini sağlarken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alındı.

"Yandık, bittik" diyen Ahmet Dağ, iş yerinin 69 gün arayla ikinci kez alevlere teslim olmasının şaşkınlığını yaşıyor. 53 yaşındaki işletme sahibi, ilk yangının elektrik kaynaklı olduğunu düşündüklerini ancak ikinci yangının sabotaj olabileceğini ifade etti. Elektrik tesisatının özenle yapıldığını ve kaçağının olmadığını belirten Dağ, şüpheli bir durum olduğunu söyledi, ancak şu aşamada herhangi bir şüphelilerinin olmadığını dile getirdi. İlk yangında 3-3,5 milyon TL zarar ettiklerini, ikinci yangında ise 1-1,5 milyon TL zararlarının olduğunu söyleyen Dağ, toplamda 2 milyon TL'ye kadar borçlandıklarını ifade etti. "Yandık, bittik" diyerek durumu özetleyen Dağ, bu olayın peşini bırakmayacaklarını belirtti. İtfaiye ekiplerinin ilk değerlendirmesine göre yangının elektrik tesisatından çıkma ihtimali üzerinde durulurken, kundaklama ihtimali üzerine polis ekiplerinin de çalışmalar başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.