TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’e yaz geldi: Termometreler, 24 dereceye kadar çıkacak

MGM’nin yayınladığı haftalık hava durumu raporuna göre; 25 Mart- 29 Mart haftasında İzmir’de havalar artacak.İzmirliler, ısınan havanın yanı sıra erken gelen Nisan yağmurlarını karşılayacak

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 14:37
Kaynak: GURBET YAVUKLU
İzmir’e yaz geldi: Termometreler, 24 dereceye kadar çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden(MGM) edinilen bilgilere göre; bu hafta İzmir'de termometreler 24 dereceye kadar yükselecek.

İzmir'de haftanın ilk günü olan 25 Mart Pazartesi günü, en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık ise 21 derece olurken aynı zamanda gün içerisinde gök gürültülü sağanak yağışın da görüleceği tahmin ediliyor. 

Haftanın ikinci günü olan 26 Mart Salı gününe gelindiğinde ise; hava sıcaklığı bir önceki günle aynı kalarak, en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık yine 21 derece olacak. Salı günü İzmir'de parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

27 Mart Çarşamba günü hafta ortasına gelindiğinde ise İzmir’i parçalı bulutlu bir hava beklerken, en düşük sıcaklık 12, en yüksek sıcaklık ise 24 dereceye kadar yükseliyor. 

28 Mart Perşembe gününe geldiğimizde en düşük hava sıcaklığı 14, en yüksek hava sıcaklığı ise 21 derece olacak. Perşembe günü yine gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın hâkim olacağı tahmin ediliyor.

Haftanın son günü olan 29 Mart Cuma günü ise Salı ve Pazartesi günlerine benzer bir hava olması ön görülüyor. Bu bağlamda Cuma en düşük sıcaklığın 10, en yüksek sıcaklık da 21 derece olması bekleniyor.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.