TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de yaşanan skandal olay! Diş hekimi, iş insanının kızını taciz etti

İddialara göre İzmir'de yaşanan olayda, iş insanı Hasan T.'nin 19 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen diş hekimi T.G., genç kızın tedavi için geldiği sırada bacaklarına dokunup öptü. Hekimin olay ile ilgili söylediği sözler ise şaşkınlık yarattı. İşte olayın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir’de yaşanan skandal olay! Diş hekimi, iş insanının kızını taciz etti

Yeniasır’dan Fatih Şendil’in haberine göre; İzmir'in Alsancak semtinde ünlü çene cerrahı olarak bilinen bir diş hekiminin iddiaya göre, İzmirli iş insanı Hasan T.'ın 19 yaşındaki kızı A.T.'ye cinsel tacizde bulundu. Genç kız, tedavi için gittiği diş hekimi T.G.'nin muayene odasında tacize uğradı. A.T., hekimin kendisini öptüğünü, bacaklarını ellediğini söyleyerek durumu ailesine anlattı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından genç kızın ailesi, diş hekiminin muayenesine giderek hesap sordu. Ancak bu karşılaşma kısa sürede tartışmaya ve ardından kavgaya dönüştü. Aile, diş hekiminden şikayetçi olurken, diş hekimi T.G. ise genç kızın babası ve arkadaşının kendisine saldırdığını öne sürerek karşılık verdi.

izmirde dişçide taciz iddiası

Baba Hasan T. Şu ifalederi kullandı: "Kızıma tedavi öncesi çenesinden yapması gereken uyuşturucu iğneyi kalçasından yaptığını, bacaklarına dokunup bir de öptüğünü öğrendim. Bu nasıl bir dişçi anlamış değilim. Muayenesine olayı sormaya gittiğimde bana pişkince, 'ne olmuş ben herkesi öpüyorum kötülük yok' diye yanıt verince kendimi tutamadım."

izmirde dişçide taciz iddiası

Balık üretim çiftliği sahibi İzmirli iş insanı kızının yaşadıklarını anlattı. Baba Hasan T. açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Kızım A.T. eğitim gördüğü İngiltere'den gelip annesi Meral T. ile tedavi için diş hekimi T.G.'ye gitti. Kızım muayene odasından ağlayarak çıkmış, annesi ise ağrıdan ağladığını düşünmüş. Ancak biraz daha üstüne gidince 'anne bir daha buraya gelmeyelim' dediğinde gerçek ortaya çıkmış.

izmirde dişçide taciz iddiası

'NE OLMUŞ BEN HERKESİ ÖPÜYORUM' DEDİ

Kızıma tedavi öncesi çenesinin içinden yapması gereken uyuşturucu iğneyi kalçasından yaptığını, bacaklarına dokunup bir de öptüğünü öğrendim. Bu nasıl bir dişçi anlamış değilim. Muayenesine olayı sormaya gittiğimde bana pişkince şöyle yanıt verdi: 'Ne olmuş ben herkesi öpüyorum kötülük yok.' Aldığım cevap karşısında kendimi tutamadım ve saldırdım. Hekimden şikayetçi olduk. Savcılık da soruşturmayı tamamlayıp cinsel taviz davasını açtı. Önümüzdeki günlerde davanın duruşması olacak."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.