TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de yangın: Alevlerin arasında mahsur kalan çocuk kurtarılamadı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında bir kadın ve annesi komşular tarafında kurtarılan, 2 yaşındaki çocuk mahsur kaldığı evde hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 20:58
Kaynak: İHA
İzmir'de yangın: Alevlerin arasında mahsur kalan çocuk kurtarılamadı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir apartman dairesinde meydana gelen yangın, hızla büyüdü ve acı bir sonla neticelendi. Gülyaka Mahallesi'nde bulunan bir dairede çıkan yangında, Ceylan Pehlivan ve annesi Ayşe Gül komşular tarafından kurtarılırken, 2 yaşındaki Emir Can Pehlivan alevlerin arasında mahsur kaldı ve hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek hemen yetkililere bildirildi. Yangın sırasında içeride bulunan Ceylan Pehlivan ve annesi Ayşe Gül, komşularının kahramanca müdahalesiyle evden çıkarıldı. Ancak ne yazık ki, Emir Can alevlerin arasında mahsur kaldı ve kurtarılamadı.

2 YAŞINDAKİ EMİR CAN PEHLİVAN YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince dumandan etkilendiği belirlenen anneanne, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı, annenin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, daire içerisine giren ekipler 2 yaşındaki Emir Can Pehlivan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından 2 yaşındaki çocuğun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.