TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de tramvay seferlerine bisiklet turu ayarı

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen, Bisiklet Turu’nun 7’nci etabı cumartesi günü İzmir’de yapılacak. Bu kapsamda bazı tramvay seferlerinde saatlerde ve güzergahlarda değişiklik olacak

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 16:30
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
İzmir’de tramvay seferlerine bisiklet turu ayarı

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen, 59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 7’nci etabı 27 Nisan Cumartesi günü İzmir’de yapılacak. Cumartesi günü İzmir etabının gerçekleşeceği tur, kent genelinde yoğun hazırlıklarla devam ediyor. Bu kapsamda, birçok cadde ve sokak trafiğe kapatılacak ve tramvay seferlerinde saatlerde ve güzergahlarda değişiklik yapılacak.

KONAK TRAMVAYI'NDA BAZI SAATLER ARASINDA SEFERLER OLMAYACAK

27 Nisan Cumartesi günü yapılacak 59’uncu Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı güvenlik önlemleri kapsamında, Karşıyaka Tramvayı'nda seferler, Ataşehir Kavşağı ile Bostanlı İskele durakları arasında, deniz kenarındaki hatta 08.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Konak Tramvayı'nda ise seferler 06.00-19.00 saatleri arasında yapılamayacak. Ancak, saat 19.00'dan sonra seferler, İzmir Tramvayı'nın web sayfasında belirtilen plana uygun olarak devam edecek.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.