TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de patlama: Tekne alev topuna döndü

Urla ilçesinde meydana gelen patlamada, değeri 3 milyon lira olan bir tekne alev topuna dönüştü. Tekne sahibi ve bir arkadaşı, vücutlarında yanıklar oluşmasına rağmen denize atlayarak kendilerini kurtardılar. Yaralılar, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 15:51
Kaynak: İHA
İzmir'de patlama: Tekne alev topuna döndü

Urla ilçesi İskele Limanı'nda meydana gelen olay, saat 16.30 sularında gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalanan ve 3 milyon lira değerinde olduğu belirtilen tekne, patladı. Patlama sonrasında tekne alev topuna dönüşürken, tekne sahibi İ.S. ve arkadaşı T.T., canlarını kurtarmak için denize atladılar. Olayın ardından bölgeye deniz polisi, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Polyester tekne, alevler içinde kalarak tamamen zarar gördü ve battı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadılar. Yangın sırasında yükselen kara dumanlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İki kişinin vücutlarında yanıklar oluştuğu bilgisi, denize atlayan tekne sahibi ve arkadaşının, çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılarak ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildiği bildirildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.