TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?

İzmir'de önümüzdeki hafta hava durumu nasıl olacak? İzmir'de ne zaman güneş açacak? İzmir'de hava sıcaklıkları kaç derece? İzmir'de haftalık hava durumu...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 12:52
Kaynak: GURBET YAVUKLU
İzmir’de önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?

İzmir'de önümüzdeki hava nasıl olacak? İşte İzmir için gün gün hava durumu tahminleri. İzmir hava durumu; sıcaklık, nem ve rüzgâr tahmini detayları haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan haftalık hava durumu tahminlerine göre İzmir'de önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? İzmir’de nem oranı en yüksek hangi gün olacak? ve İzmir’de rüzgâr hangi gün hangi yönden esecek? gibi soruların cevabı haberimizde. İşte İzmir hava durumu ile ilgili detaylar…

6 Mayıs hava durumu

6 Mayıs günü İzmir'de az bulutlu bir hava etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 11 derece, en yüksek 25 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 33 en yüksek yüzde 77 olması bekleniyor. Rüzgârın 20 kmsa ile kuzeybatı yönünden esmesi bekleniyor.

7 Mayıs hava durumu

7 Mayıs günü İzmir'de parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 13 derece, en yüksek 26 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 36 en yüksek yüzde 88 olması bekleniyor. Rüzgârın 14 kmsa ile kuzeybatı yönünden esmesi bekleniyor.

8 Mayıs hava durumu

8 Mayıs günü İzmir'de parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 15 derece, en yüksek 28 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 29 en yüksek yüzde 75 olması bekleniyor. Rüzgârın 10 kmsa ile güneybatı yönünden esmesi bekleniyor.

9 Mayıs hava durumu

9 Mayıs günü İzmir'de çok bulutlu bir hava etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 17 derece, en yüksek 27 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 26 en yüksek yüzde 76 olması bekleniyor. Rüzgârın 14 kmsa ile güney yönünden esmesi bekleniyor.

10 Mayıs hava durumu

10 Mayıs günü İzmir'de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük 16 derece, en yüksek 25 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 47 en yüksek yüzde 87 olması bekleniyor. Rüzgârın 15 kmsa ile kuzeybatı yönünden esmesi bekleniyor.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.