İzmir’de hafta sonu yazın keyfine varacağınız uygun fiyatlı havuzlu bungalov evler

Son yıllarda hızla popülerleşen bungalov evler, doğayla iç içe bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Minimalist tasarımı, konforlu yapısı ve doğaya uyumlu özellikleriyle dikkat çeken bungalov evler, tatil köylerinden köy evlerine kadar geniş bir yelpazede tercih ediliyor. Bizde haberimizde İzmir’de hafta sonu yazın keyfine varılamayacak uygun fiyatlı havuzlu bungalov evleri listeledik. İşte İzmir’de hafta sonu yazın keyfine varacağınız uygun fiyatlı havuzlu bungalov evler...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 13:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir’de hafta sonu yazın keyfine varacağınız uygun fiyatlı havuzlu bungalov evler

Yaz mevsiminin sıcak günlerinde serinlemenin ve doğayla baş başa kalmanın keyfini çıkarmak isteyenler için İzmir, harika bir seçenek sunuyor. Şehir merkezine sadece kısa bir mesafede bulunan uygun fiyatlı havuzlu bungalov evler, hafta sonu kaçamakları için ideal bir adres haline geliyor. Hem rahatlatıcı bir tatil deneyimi sunan hem de bütçe dostu seçenekler arayan tatilciler, bu yaz İzmir’in güzel köylerinde keyifli anlar geçirebilirler. İşte İzmir’de hafta sonu yazın keyfine varacağınız uygun fiyatlı havuzlu bungalov evler...

İzmir’de uygun fiyatlı havuzlu bungalov evler

Son yıllarda özellikle butik oteller ve pansiyonlar ile ünlü olan İzmir’in bu güzel köylerinde, artan talep doğrultusunda bungalov otellere de sıkça rastlanmaya başlandı. Çeşme’nin sakin koylarından Alaçatı’nın şirin sokaklarına, Şirince’nin tarihi dokusundan İzmir’in doğal güzelliklerine kadar birçok bölgede yer alan bungalov evler, tatilcilerin hem konforlu hem de doğayla uyumlu bir tatil geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kayserkaya Cottages & Camping

Kayserkaya Dağ Evleri, Şirince Köyü'nde çam ormanları ve meyve ağaçları arasında doğayla iç içe bir tatil sunar. Şirince merkezine 1 km uzaklıktaki otel, 15 adet ahşap ve taş mimarili köy evi ile konuklarını ağırlamaktadır. Konuklar, kahvaltılı ve kahvaltısız seçeneklerle donanımlı kamp alanında çadır kurarak kamp yapabilirler.

Her bir evde doğa manzaralı şark köşeleri, orman manzaralı balkon, mutfak, mini buzdolabı, çocuk odası, 24 saat sıcak su, el işi kilimler, ahşap tavan süslemeleri, klima ve LCD TV gibi modern ve otantik özellikler bulunur. Ayrıca açık yüzme havuzunda serinleyebilir, şezlonglarda dinlenebilir ve bitki çayı, kahve, Şirince şarapları ile rahatlayabilirsiniz.

Otelde, organik ürünlerle hazırlanan köy kahvaltıları ve Ege mutfağından ızgara, et ve sebze yemekleri, mezeler gibi seçeneklerin bulunduğu akşam yemekleri sunulmaktadır. Kuru temizleme, çamaşırhane, ücretsiz otopark ve havalimanı transfer hizmetleri de mevcuttur.

Kayserkaya Dağ Evleri, Efes Arkeoloji Müzesi, Efes Harabeleri ve Artemis Tapınağı gibi tarihi yerlere yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca araba kiralayarak Ege'nin plajlarına 20 dakikada ulaşabilirsiniz.

4 Yetişkin ile birlikte 3 çocuğun kalabileceği 7 kişilik bungolovda 5 gecelik konaklama fiyatı ortalama 22 bin TL civarında.

İletişim: +90 232 898 31 72

Ulaşım: Kayserdagi Mevkii Nesin Matematik Koyu Yani Sirince Koyu Selçuk, İzmir

My House Urla

My House Urla, Urla’da çam, zeytin ve meyve ağaçları arasında huzurlu bir tatil deneyimi sunan konforlu bir butik oteldir. 7000 metrekarelik geniş yeşil alanda yer alan tesis, doğa ve havuz manzaralı geniş odalarıyla balayı tatilleri için de uygundur.

Otelde, organik ürünlerle hazırlanan Ege kahvaltıları ve yöresel lezzetlerin sunulduğu bir çim bahçe bulunmaktadır. Vegan, vejetaryen ve çocuk menüleri de mevcuttur.

Açık yüzme havuzunda serinleyebilir ve çevredeki Azmak Plajı, Altınköy Plajı ve Demircili Plajı'na yürüyerek veya bisiklet kiralayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca nehir kenarındaki balık restoranları, kır bahçeleri ve mesire alanlarına kolayca gidilebilir. Urla’nın sanat sokağı, Malgaca Pazarı ve Urla İskelesi çevresindeki kafelere taksi veya minibüsle 10 dakikada ulaşabilirsiniz.

İletişim: 0539 775 05 00

Ulaşım: Narlıbahçe mevkii 9024 SK. NO:14 YAĞCILAR/URLA/izmir 35430 urla/İzmir Urla, İzmir

Angora Beach Resort

Angora Beach Resort, Ege Denizi'ne sıfır konumda, mandalina bahçeleri ile çevrili 30 dönümlük bir arazi üzerine kurulu lüks bir tatil köyüdür. 30 adet dubleks villasında toplam 112 konforlu odasıyla hizmet vermektedir.

Tesis, her şey dahil sistemi ile çalışır ve misafirlerine 27 m² standart oda ve 54 m² 6 kişilik aile odası seçenekleri sunar. Odalarda deniz ve bahçe manzaralı balkon, veranda, split klima, büyük ekran TV, küvetli lüks banyo, ayrı oturma odası, çocuk odası ve ücretsiz internet gibi modern olanaklar mevcuttur.

Tesisin Ege Denizi manzaralı teras restoranı ve bahçe restoranı'nda, açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, snack menüler ve akşam yemekleri sunulmaktadır. Menüde Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler yer alır ve yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir.

Angora Beach Resort, animasyon şovları düzenlemeden sessiz ve huzurlu bir tatil sunar. Haftada bir Türk gecesi ve 4 gün canlı müzik performansları ile eğlence imkanı sağlar. Ayrıca tekne gezileri ve yat turları ile Ege koylarını keşfedebilirsiniz.

6 km uzunluğundaki özel plajı, çam ağaçlarıyla çevrili açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile deniz ve havuz keyfi yaşanabilir. Çocuklar için geniş oyun alanları ve mini golf sahası mevcuttur. Ayrıca, 120 kişilik tam donanımlı bir konferans salonu ile eğitim ve seminer etkinliklerine ev sahipliği yapar.

Gümüldür Tabiat Parkı 4 km, Yalı Castle Aquapark 6 km, Teos Marina 30 km, Teos Antik Kenti 35 km ve Pamucak Plajı 40 km uzaklıktadır.

İletişim: 0530 385 13 01

Ulaşım: Deniz Caddesi No:2 Doğanbey Seferihisar İzmir Seferihisar, İzmir

Pırlanta Butik Otel

Pırlanta Butik Otel Çeşme, Çeşme merkezinde, tarihi ve eğlence noktalarına yakın bir konumda bulunan bir konaklama tesisidir. Tatiliniz boyunca hareketli bir noktada konforlu bir deneyim sunar.

Konum ve Yakın Çevre:

Ayıos Haralambos Kilisesi’nin yakınında yer alır.

Çeşme Kalesi, Çeşme Sahili, Çeşme Marina, Çeşme Müzesi, Çeşme Açık Hava Tiyatrosu, Tanay Milli Parkı, Cezayirli Gazi Hasan Paşa Anıtı, ve Bağlar Arası Ören Yeri gibi yerler yürüyüş mesafesindedir.

Konaklama Seçenekleri:

Bungalow, triple oda, standart oda ve çift kişilik oda gibi çeşitli konaklama seçenekleri sunulur.

Her sabah açık büfe kahvaltı servisi ile güne başlayabilirsiniz.

Yeme İçme ve Çevre:

Otelde akşam yemeği servisi yoktur. Çevredeki restoranlar ve kafelerde kaliteli yemekler ve içecekler bulabilirsiniz.

Çeşme Sahili’nde vakit geçirebilir ve otantik ürünler ile hediyelik eşyalar satın alabileceğiniz mağazaları ziyaret edebilirsiniz.

Ulaşım:

Tarihi alanlar, eğlence noktaları ve alışveriş alanlarına yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

2037 sokak No 13 Çeşme, İzmir

İletişim: (0232) 712 26 25

Casa Luna Hotel Alaçatı

Casa Luna Hotel, Alaçatı'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil köyüdür. Tarihi taş evler, arnavut kaldırımlı sokaklar ve rüzgar sörfüne uygun plajlar ile çevrili bu otel, unutulmaz bir Ege tatili sunar.

Konaklama ve Olanaklar:

Keyifli ve ferah odalar, konforunuz düşünülerek tasarlanmıştır.

Yerden ısıtma sistemi, şömine köşesi ve özel ayrıntılar ile dört mevsim konforlu bir tatil deneyimi sunar.

Yeme İçme:

Ege mutfağının lezzetleri ve organik ürünlerle hazırlanan serpme köy kahvaltısı sunulur.

Kahvaltı zengin ve leziz seçenekler sunarak güne enerjik başlamanızı sağlar.

Çevre ve Aktivite:

Eski Rum evlerinden bozma restoranlar, kafeler, antikacılar ve hediyelik eşya dükkânları gibi yerler yürüme mesafesindedir.

Rüzgar sörfü gibi spor aktiviteleri için uygun plajlar yakındadır.

Lokasyon:

Casa Luna Hotel, Alaçatı’nın kültürel ve doğal güzelliklerine kolay erişim sağlayan mükemmel bir konumda bulunur.

İletişim: (0232) 716 83 03

Ulaşım: Alaçatı, 12070 Sk no 23, 35930 Çeşme/İzmir

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.