TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Göztepe maçı dev ekranlardan izlenecek

Göztepe ile Bodrum Futbol Kulübü arasındaki şampiyonluk mücadelesi, Denizaltı Parkı ve Karataş Demokrasi Meydanı’nda dev ekranda izlenecek

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 16:36
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
İzmir’de Göztepe maçı dev ekranlardan izlenecek

İzmir Konak’ta, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği an geliyor. Göztepe'nin büyük bir coşkuyla desteklendiği şampiyonluk maçı, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşecek. Göztepe ile Bodrum Futbol Kulübü arasındaki mücadele, İzmir'in nabzını tutanların kalbinde yankılanacak. Denizaltı Parkı ve Karataş Demokrasi Meydanı, bu unutulmaz anı canlı olarak yaşamak isteyen taraftarlar için dev ekranlarla donatılacak. İzmir'de futbol tutkunlarının bir araya gelerek birlikte heyecan dolu dakikalar geçireceği etkinlik, şehrin spor ruhunu zirveye taşıyacak.

NİLÜFER ÇINARLI: ŞAMPİYONLUK HEYECANINI BİRLİKTE YAŞAYALIM

Konak Belediyesi Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kupa sevincini hep beraber yaşıyoruz. Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Şanlı Göztepe'mizin Bodrum FK ile oynayacağı son maçı ve kupa törenini gelin hep birlikte izleyelim. Göztepe Denizatı Parkı ve Karataş Demokrasi Meydanı'na kuracağımız dev ekranlarda şampiyonluk heyecanını birlikte yaşayalım” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.