TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de feci kaza: Önce tıra sonra bariyerlere çarptı

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil, önce tıra ardından savrularak bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını keybederken 1 kişi de ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 13:13
Kaynak: İHA
İzmir’de feci kaza: Önce tıra sonra bariyerlere çarptı

İzmir Çiğli'de meydana gelen trafik kazasında otomobil önve tıra çarptı arınsan savrularak  bariyerlere çarptı. Feci kazada Kazada araç sürücüsü ağır yaralandı, yolcu konumundaki kişi ise hayatını kaybetti. kaybettiMenemen'den Karşıyaka istikametine seyir halinde olan Emin A. (27) yönetimindeki 35 ANL 778 plakalı otomobil, Sasalı mevkisinde aynı istikamette seyreden Selim S.'nin kullandığı 35 BS 090 plakalı tıra çarptı. Kazada Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak ters döndü.

kaza

Kazanın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda, otomobilde yolcu olarak bulunan Faruk Keskinkaya'nın (25) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.  Ağır yaralananotomobil sürücüsü Emin A. ise ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emin A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.